Sixt bilutleie stasjoner verden rundt

 

Opplev Norge

Premium bilutleie i Norge og resten av verden

Premium bilutleie i Norge og resten av verden

Med SIXT bilutleie's premium men rimelige tilbud, kan du reise med mye mer fleksibilitet til en pris som passer deg og din tur. Uansett hvor du er i Norge eller resten av verden, med ankomst downtown eller på flyplassen vil det være tilgjengelige SIXT bilutleie stasjoner i nærheten som hjelper deg med din reise videre. Reserver din perfekte leie i dag ved å use vår enkle bestillingsprosess over for å sammenlikne tilgjengelige bilkategorier og priser, eller lære mer om våre SIXT land og lokasjoner under.
Reise utenlands? Bruk SIXT's leiebiltjenester

Reise utenlands? Bruk SIXT's leiebiltjenester

SIXT har over 2,000 internasjonale utleiesteder i 105 land, og vi øker tilgjengeligheten kontinuerlig over hele verden. Å reise utenfor Norge kan være skremmende, og derfor vil SIXT's vennlige, engelsspråklige ansatte over hele verden hjelpe deg med de spørsmålene du har.
I tilfelle du trenger en leiebil i Europa, hjelper vi deg gjerne med å komme deg på veien med våre tjenester i alle store land og byer inkludert London, Frankfurt, Reykjavik, Munich, Paris, Amsterdam og Zurich.
Våre internasjonale stasjoner er praktisk plassert på alle store flyplasser og byer, som London hvor vi har 30 stasjoner, inkludert to på Heathrow Airport.
Når du reiser lengre kan du fortsatt ta nytte av våre premium tjenester på steder som Dubai på Dubai International Airport og Singapore Changi Airport.
Vår premium leiebil flåte

Vår premium leiebil flåte

Om du planlegger å reise på et budsjett eller første klasse, har SIXT den ideelle leiebilen til deg. Du kan velge fra en stor bilpark med ledende merker som Audi, BMW, Mercedes-Benz, Range Rover og Ford som er tilgjengelig i forskjellige biltyper og størrelser.
Kjør med stil ved å bestille en kabriolet eller luksusbil, eller om du reiser med en gruppe eller mye bagasje; kan en SUV eller minivan være mer praktisk.
Gjør din bil enda mer rå med ekstra produkter

Gjør din bil enda mer rå med ekstra produkter

Når du leier en bil hos SIXT i Norge, er våre leier utstyrt med air condition and automatgir. For å gi deg maksimum komfort på veien, tilbyr vi også rimelige tillegg som GPS og ekstra sjåfør. Få enda bedre priser når du velger en uke-, måneds- eller langtidsleie. I tillegg til våre premium biler tilbyr vi utmerket kundeservice som er tilgjengelig 24/7.
Show more

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 3351 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyet
(4,6)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Fint å vite når du leier hos SIXT

Hva er SIXT sine krav for å leie en bil?
Hvor kan jeg leie bil hos SIXT?
Hvor mye koster det å leie bil hos SIXT?
Hva er kostnaden på å leie en luksusbil?
Er et depositum nødvendig for å leie bil hos SIXT?
Trenger jeg et kredittkort for å leie bil hos SIXT?
Hvilke betalingsmetoder er akseptert?
Hvilke tilbehør tilbyr SIXT når man leier bil?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør på min leie hos SIXT?
Er enveisleier mulig?