Bilutleie i Libanon

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Libanon

Mest populære i Libanon

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Beirut Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Libanon

Hvordan skaffe leiebil i Libanon

Hvordan skaffe leiebil i Libanon

Hos Sixt sine stasjoner for bilutleie i Libanon kan du velge blant et stort utvalg topp moderne kjøretøy. Til tross for landets beliggenhet i en region som stadig er preget av konflikter, har dette Middelhavslandet mye spennende å by på. Dra nytte av en leiebils komfort og fleksibilitet, og start gjerne ditt Libanon-eventyr fra hovedstaden Beirut. Enten du besøker Libanon i forbindelse med jobb eller som ferierende, har Sixt en leiebil som passer dine behov. Velg blant bensingjerrige økonomibiler eller robuste 4x4 for å håndtere de libanesiske fjellområdene. Ved å klikke på linkene ovenfor kan du sjekke tilgjengeligheten for din ønskede leiebilperiode og skreddersy bilen med aktuelle ekstratjenester. Tenker du å tilbakelegge lange avstander, anbefaler vi at du oppgraderer til fri kjørelengde, og air condition og GPS kan også vise seg å være praktiske tilleggsgoder. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få din foretrukne bilmodell, men kan kun garantere for en valgt bilkategori.
Føl deg trygg i trafikken med leiebil i Libanon

Føl deg trygg i trafikken med leiebil i Libanon

Trafikken rundt storbyene i Libanon kan være tidvis kaotisk, og vi anbefaler derfor at du tar nødvendige forholdsregler når du kjører bil. Sett deg inn i landets lover og regler for trafikksikkerhet før du ankommer.
  • Aldersgrense for å leie bil i Libanon, avhenger av hvilken bilkategori du velger, les mer om dette under leievilkår.
  • Det er ikke tillatt å krysse grenser til andre land.
  • Det er påbudt med setebelte både for sjåfør og passasjerer. Barn under 5 år skal sitte i tilpasset barnesete.
Hva du kan oppleve med leiebil i Libanon

Hva du kan oppleve med leiebil i Libanon

I Libanon kan du stå på ski i de rundt 3000 meter høye Libanonfjellene, eller nyte strandlivet langs Middelhavskysten. Det varierte og mangfoldige landet er en smeltedigel for en rekke etniske og religiøse folkegrupper og har en rik forhistorie. Starter du bilferien fra Beirut, kan du besøke det nasjonale museet for å få et innblikk i landets spennende historie og sivilisasjoner. Ta den korte bilturen sørover til landets tredje største by Sidon hvor du blant annet kan besøke Sidon sjøslott som ble bygget av korsfarerne på 1200-tallet. Med Sixt bilutleie i Libanon kan du lene deg tilbake og nyte deg vakre landskapet.
Show more
Greit å vite når du leier i Libanon
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Libanon?
For å leie en bil med SIXT ved Libanon må du være minst 23 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Libanon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Libanon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 83 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Libanon

Kan jeg bestille en langtidsleie i Libanon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Libanon?

Utforsk våre leiestasjoner i Libanon

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Libanon

Vis mer