SIXT lokasjoner globalt
2000+
lokasjoner over hele verden
105+
land
SIXT Lastebiltjenester

Varebilutleie i Norge
SIXT varebilutleie

Leie av varebil i Norge

Sixt vet at flytting er stressende, og tilbyr derfor tjenester som kan gjøre flytting enda lettere slik som lastebilutleie, land distanse lastebilutleie og langtidsleie på lastebiler. Uansett hvor lenge du har behov for en bil er Sixt fleksibel. Om du er ukomfortabel med å kjøre en varebil, vil Sixt passe på at du vet hvordan bilen fungerer før du forlater parkeringsplassen. Du leier fra et pålitelig lastebil og varebil utleiefirma når du velger Sixt til dine transportbehov.

SIXT varebilutleie i Norge

I dette langstrakte landet blir avstandene fort store, men det blir enklere å få med seg det som skal transporteres når du kan leie varebil fra Sixt bilutleie. Vi har stasjoner for utleie spredt utover hele landet, både i nord og sør, og prisene er alltid gunstige. Enten du skal flytte fra byen og ut på landet, eller kanskje skal arrangere et stort selskap, kan vi lett ordne med en skreddersydd varebil for deg. Kjøretøyene våre har alltid det nyeste av teknologi installert, og finnes i flere ulike størrelser og utstyrskategorier. En av fordelene ved å leie varebil av Sixt bilutleie er at det ikke påløper skjulte kostnader, og våre imøtekommende medarbeidere vil besvare alle spørsmål. Vi setter alltid sikkerheten først, og alle nødvendige forsikringer er derfor inkludert i leieprisen. Med over 100 års erfaring i bransjen vil du være i trygge hender når du leier varebil eller kassebil fra oss i Norge.
Vis mer

Gode grunner til å benytte seg av SIXT bilutleie

Når man trenger flyttebil er det vanskelig å holde oversikt over hvor mange ting som ligger lagret, så det er best å sikre seg rikelig med plass. Våre store varebiler sørger for at du får plass til alt, og du kan også få gode råd om gode transportløsninger når snakker med våre dyktige medarbeidere. For raskt å komme deg til bestemmelsesstedet kan du bestille navigasjonssystem som oppgradering, og ekstra fører gjør at dere kan dele på å sitte bak rattet. Leie av kassebil er også en god løsning dersom du er en fersk student som skal begynne på universitetet et annet sted i landet. Sixt bilutleie gjør det rimelig og effektivt å flytte et lass fra a til b, så ikke nøl med å benytte deg av våre tilbud på leiebiler for transport.