Bilutleie i Mexico

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Mexico

*Prisene ble beregnet den 29.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Cancun Flyplass som starter den 05.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Mexico

Bestill leiebil i Mexico

Bestill leiebil i Mexico

Sixt bilutleie i Mexico ønsker deg velkommen til ditt latin-amerikanske eventyr! Våre stasjoner, som er strategisk plassert på en rekke sentrale knutepunkt i landet, tilbyr et stort utvalg topp moderne kjøretøy som passer enten du reiser alene, som par eller i større grupper. Plassert midt mellom Nord og Sør-Amerika, utgjør Mexico en perfekt base for å oppdage dette landets varierte kultur og landskap. Enten du velger å utforske Stillehavskysten i vest eller grave i røttene til mayafolket i sør, kan du dra nytte av fri kjørelengde som kommer med alle våre bilmodeller. GPS, ekstra sjåfør og barnesete hvis du reiser med barn, kan forhåndsbestille på våre oversiktlige nettsider. Sixt gir deg alltid en godt forsikret bil for at du skal kunne føle deg trygg på veiene. Vi gør vårt beste for at du skal få din ønskede bilmodell, men kan kun garantere for din valgte kategori.
Trafikkregler i Mexico

Trafikkregler i Mexico

Å kjøre leiebil i Mexico kan til tider være en krevende opplevelse. Sixt oppfordrer deg derfor til å ta visse forholdsregler om du tenker deg inn de største byene.
  • Merk at deler av Mexico City til tider kan være avstengt på grunn av miljømessige hensyn.
  • Minimumsalder for å leie bil er 21 år, og øvre grense 75 år.
  • Høyeste hastighet på tettsteder er 30 km/t og på motorveier 110 km/t.
Hva kan du se med leiebil i Mexico

Hva kan du se med leiebil i Mexico

Start din eksotiske bilferie i det sørlige Mexico ved ferieparadiset Cancun hvor du bade i det turkisblå havet i Mexico-gulfen. Rundt Chipas og Tabasco i samme landsdel finner du også vakre regnskoger og nasjonale landemerker som templene i Palenque som er noen av landets best bevarte maya-monumenter. Hovestaden Mexico City ligger i den såkalte Mexicodalen, hele 2240 meter over havet og har derfor et svært behagelig klima året rundt. Her kan du nyte godt av alt som den enorme storbyen har å by på av underholdning, kultur og kulinariske opplevelser. På Sixt sine stasjoner for bilutleie i Mexico er vi klare for å ta i mot deg uansett hva dine reiseplaner er.
Show more
Greit å vite når du leier i Mexico
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mexico?
For å leie en bil med SIXT ved Mexico må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mexico.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Mexico?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Mexico

Kan jeg bestille en langtidsleie i Mexico?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mexico?