Bilutleie i Armenia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Armenia

Mest populære i Armenia

*Prisene ble beregnet den 27.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Yerevan som starter den 03.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Armenia

Bestill leiebil i Armenia

Bestill leiebil i Armenia

Med Sixt bilutleie i Armenia har du muligheten til å oppdage et av verdens eldste land, med røtter flere tusen år tilbake i tid. Landet grenser til fire ulike land i hver himmelretning og byr på et hav av spennende historie. Fra hovedstaden Jerevan, kan du leie bil hos Sixt fra våre stasjoner på flyplassen og i sentrum av byen. Her kan du velge blant et stor utvalg kjøretøy til konkurransedyktige priser. Med en firehjulstrekker er du best rustet for å oppdage Armenia, også på landsbygden. Infrastrukturen er relativt dårlig, og du får regne med både humpete og usikrede veier. En leiebil i Armenia kan likevel by på spennende eventyr, og med ubegrenset kjørelengde kan du reise akkurat så langt som du vil. Sørg for å forhåndsbestille ekstratjenester som GPS og ekstrasjåfør før du ankommer. Vi garanterer at du får en bil i den kategorien som du har forhåndsbestilt, men en eksakt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Særegenheter i trafikkreglene i Armenia

Særegenheter i trafikkreglene i Armenia

Beveger du deg utenfor de mer moderne byområdene, er det viktig å være spesielt oppmerksom i trafikken ettersom de vanlige trafikkreglene sjelden overholdes.
  • Du må være 21 år og hatt førerkort i minst tre år for å leie bil.
  • Det er nulltoleranse for å kjøre bil i alkoholpåvirket tilstand.
  • Barn under 12 år er lovpålagt å sitte i baksete.
Hva du kan oppleve med leiebil i Armenia

Hva du kan oppleve med leiebil i Armenia

Med fjellet Ararat som et nydelig bakteppe, finner du hovedstaden Jerevan sørvest i landet. Byens historie strekker seg helt tilbake til 700-tallet før Kristus, noe som gjør den til en av verdens eldste byer. I den kontrastfylte byen, som så sent som i 1991 fikk sin selvstendighet tilbake fra Sovjetunionen, lever gammelt og nytt side om side og det kulturelle mangfoldet tiltrekker seg stadig flere turister. Et av de store høydepunktene i Jerevan, er Nasjonalgalleriet og den spektakulære, dansende fontenen på Republic-torget. Med leiebil i Armenia kan du også ta turen østover til Kotayk-provinsen hvor du finner Geghard-klosteret som er på UNESCOs verdensarvliste. Med Sixt bilutleie i Armenia får du definitivt nye impulser i hverdagen.
Show more
Greit å vite når du leier i Armenia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Armenia?
For å leie en bil med SIXT ved Armenia må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Armenia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Armenia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 179 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Armenia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Armenia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Armenia?

Utforsk våre leiestasjoner i Armenia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Armenia

Vis mer