Bilutleie i Norge

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Opplev Norge

Å bestille leiebil i Norge

Å bestille leiebil i Norge

Enten du ønsker å være turist i eget land, trenger en ekstra bil for et par dager eller skal på forretningsreise, har Sixt bilutleie i Norge et godt alternativ til deg. Vi tilbyr et stor utvalg kjøretøy enten du reiser alene, som par eller i en større gruppe. Du finner Sixt sine stasjoner for bilutleie i Norge ved alle de største byene og flyplassene i landet, i tillegg til en hel mengde andre sentrale byer og tettsteder. Vi bryr oss om din sikkerhet og gir deg kun biler som er godt forsikret og mindre enn et halvt år gamle. Ønsker du ytterligere forsikring, GPS eller kanskje ønsker dere på å bytte på å kjøre, kan dette bestilles via telefon eller på våre nettsider. Reserverer du bil og aktuelle ekstratjenester på forhånd, sørger vi for at en bil i den valgte kategori vil stå klar for deg ved ankomst.
Føl deg trygg på veiene med leiebil i Norge fra Sixt

Føl deg trygg på veiene med leiebil i Norge fra Sixt

Å kjøre bil i Norge kan noen ganger være både utfordrende og tidkrevende. Skal du over fjelloverganger på vinterstid, bør du sjekke veimeldingen på forhånd og være forberedt på svingete, isete og smale veier. For leiebil gjelder følgende regler:
  • Man må være minst 19 år for å leie bil og ha hatt sertifikat i minst 1 år. Merk at det kan forekomme avvikende regler ved ulike bilkategorier.
  • For å krysse grensen til andre enn de nordiske landene, trenger du en skriftlig tillatelse fra Sixt.
Hva kan du oppleve med leiebil i Norge

Hva kan du oppleve med leiebil i Norge

Det langstrakte norske landskapet sees best med eget kjøretøy. Om du henter din leiebil fra en av våre stasjoner i og rundt hovedstaden Oslo kan du begynne med å besøke Operaen ved Oslofjorden, Frognerparken i vest eller Akershus festning i sentrum. Reiser du med barn er fornøyelsesparken Tusenfryd en yndet destinasjon. Om du har bestilt leiebil fra en av våre nordlige stasjoner, kan Norge by på både vakker midnattsol, hvalsafari og ypperlige fiskemuligheter. Få også med deg den vakre Vestlandskysten med sine spektakulære fjorder, fjell og daler. Og et besøk til Bergen, byen mellom de 7 fjell, hører også med. Med leiebil i Norge venter det deg en unik opplevelse.
Show more
Greit å vite når du leier i Norge
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Norge?
For å leie en bil med SIXT ved Norge må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Norge.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Norge?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 2759 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyet
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Norge

Kan jeg bestille en langtidsleie i Norge?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Norge?