Bilutleie i Costa Rica

 

Mest populære i Costa Rica

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved San Jose (Costa Rica) Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Costa Rica

Bestill en leiebil i Costa Rica fra Sixt

Bestill en leiebil i Costa Rica fra Sixt

Med leiebil i Costa Rica er det ikke grenser for hvor mye du kan se og oppleve. Sixt har en topp moderne bilpark med biler i flere kategorier, slik at du skal få en så bra opplevelse som mulig med en bil som passer dine behov. Vi ser frem til å hjelpe deg på en av Sixt sine filialer for bilutleie i Costa Rica.Sixt tilbyr flere bilkategorier, som avhengig av stasjon kan variere noe. Velg mellom sedan, personbil, sportsbil, kabriolet, SUV eller en stor 4x4 om du trenger ekstra plass. Tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåfører og barnesete om du reiser med mindre barn, kan bestilles på våre nettsider. Merk at Sixt kun garantere en bilmodell innen kategorien du velger, og ikke en eksakt bilmodell. Ved å foreta alle bestillinger online, vil en bil stå klar til deg ved en av våre filialer for bilutleie i Costa Rica når du ankommer.
Trafikkregler i Costa Rica

Trafikkregler i Costa Rica

Det krever alltid litt tilvenning når du kommer fra utlandet og skal kjøre i et nytt land. Trafikkreglene er ikke alltid de samme, og du gjør lurt i å sette deg inn i landets lover og regler på forhånd. Her har vi samlet noen tips for kjøring med leiebil i Costa Rica:
  • Barn under 135 cm bør sitte i barnesete eller på tilpasset bilpute.
  • Sikkerhetsbelte er påbudt både for sjåfør og passasjerer.
  • Det er ikke tillatt å bruke håndholdt mobiltelefon mens du kjører.
  • Vær oppmerksom på personer som oppholder seg i veibanen, og ikke stopp for uvedkommende da det dessverre er vanlig med bilran langs veiene.
Ting å gjøre med leiebil i Costa Rica

Ting å gjøre med leiebil i Costa Rica

Costa Rica er et svært grønt og vakkert land hvor du vil ha god bruk for leiebil i. Her kan du oppleve alt fra strender på Stillehavskysten og ved Det karibiske hav til regnskog i fjellområdene midt i landet med et unikt dyreliv. Hovedstaden San José er utgangspunktet for de fleste turer med bil, og herfra er det enkelt å kjøre til surfing på stranden og rafting i ville elver samt flere av nasjonalparkene med regnskog og fossefall. Sixt ønsker deg en god kjøretur!
Show more

Greit å vite når du leier i Costa Rica

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Costa Rica?
For å leie en bil med SIXT ved Costa Rica må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Costa Rica.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Costa Rica?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1798 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,8)
Service under og etter utleien
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Costa Rica

Kan jeg bestille en langtidsleie i Costa Rica?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Costa Rica?