Bilutleie i Oman

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Oman

Mest populære i Oman

*Prisene ble beregnet den 29.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Muscat Flyplass som starter den 05.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Oman

Bestill leiebil i Oman fra Sixt

Bestill leiebil i Oman fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Oman! Her kan du oppleve spennende arabisk kultur på en komfortabel måte med leiebil. Kontakt oss i dag for et godt tilbud på en bil fra vår topp moderne bilpark. Vi ser frem til å hjelpe deg!Oman er en av de oppadkommende destinasjoner for de eventyrlystne, og her er det mye å utforske. Enten du leier en SUV, kompaktbil, sedan, sportsbil eller kabriolet, vil et kjøretøy gjøre at du får mest mulig ut av besøket ditt i Oman. Sixt kan ikke garantere for at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori som du ønsker. Etter at du har valgt kategori, kan du legge til tjenester for en ekstra behagelig kjøretur. Vi tilbyr GPS, ubegrenset kjørelengde, mulighet for ekstra sjåfør samt barnesete med mer. Når du både forhåndsbestiller og betaler online, står din leiebil i Oman klar for deg når du lander.
Trafikkregler i Oman

Trafikkregler i Oman

Som bilutleiefirma setter vi selvsagt våre kunders sikkerhet og komfort i høysetet. Ved å sette deg inn i reglene som gjelder for kjøring med leiebil i Oman, tar du eget ansvar for en trygg kjøretur. Noen ting du bør du legge deg på minnet før du kjører:
  • Husk setebelte og bruk ikke håndholdt mobiltelefon under kjøring.
  • Kjør ikke bil i alkoholpåvirket tilstand. Promillegrensen er 0.
  • Kjøring foregår på høyre side av veien, men hvis veien skulle være dårlig, er det selvsagt lov å bytte side.
Hva du kan se med leiebil i Oman

Hva du kan se med leiebil i Oman

Fra en av våre stasjoner for bilutleie i Oman kan du kjøre til et av landets mange historiske festninger, og mange arkeologiske funn beviser at de eldste sivilisasjonene i Oman stammer fra 3000 år f.Kr. Den UNESCO-listede festningen Bahla, vest for hovedstaden Muskat, er kanskje landets mest kjente med sin lange forsvarsmur som ble bygget på 1300-tallet. I Hajarfjellene i det nordøstlige Oman er det lurt å velge en leiebil etter forholdene, slik at opplevelsen av de karrige fjellene blir best mulig. Og i Wahiba-ørkenen finner du sanddyner så langt øyet kan se.
Show more
Greit å vite når du leier i Oman
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Oman?
For å leie en bil med SIXT ved Oman må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Oman.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Oman?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 88 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Oman

Kan jeg bestille en langtidsleie i Oman?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Oman?

Utforsk våre leiestasjoner i Oman

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Oman

Vis mer