Bilutleie i Chile

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Opplev Chile

Hvordan skaffe leiebil i Chile

Hvordan skaffe leiebil i Chile

Mer et svært variert klima og kontrastfylt natur, byr Chile på spennende eventyr som best lar seg utforske med leiebil. Hos Sixt sine stasjoner for bilutleie i Chile kan du velge blant et stort utvalg moderne kjøretøy som passer dine reiseplaner, enten du ankommer hovedstaden Santiago de Chile eller en av våre andre stasjoner.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du får mer informasjon om Sixt sine utleiestasjoner i Chile og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Oppdag så mye av dette langstrakte, søramerikanske landet med fri kjørelengde som kommer med alle våre bilmodeller. Alle våre leiebiler leveres med tredjepartsforsikring, tyveriforsikring og air condition, og ønsker du ytterligere oppgraderinger eller barnesete, kan dette forhåndsbestilles på våre oversiktlige nettsider. Vi sørger for at du får en bil i din valgte kategori, men en bestemt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Føl deg trygg i trafikken med leiebil i Chile

Føl deg trygg i trafikken med leiebil i Chile

De fleste trafikkreglene i Chile følger internasjonale retningslinjer. Veinettet er stort sett godt utbygget, og du kan derfor føle deg trygg med leiebil i Chile fra Sixt. Vær likevel oppmerksom på følgende før du ankommer:
  • Det er høyrekjøring i Chile.
  • Du må være 21 år for å leie bil.
  • I større byer kan trafikken tidvis være kaotisk, og vi anbefaler derfor at du holder god avstand.
  • Ha alltid med deg internasjonalt førerkort, leieavtalen og nødvendige forsikringspapirer i bilen.
Hva kan du se med leiebil i Chile

Hva kan du se med leiebil i Chile

Opplev vibrerende millionbyer og spektakulære naturlandskap i kontrastenes land, Chile. Om du ankommer fra den internasjonale flyplassen Santiago de Chile, har du et godt utgangspunkt for å oppleve hovedstaden og området rundt. Ta den korte bilturen til Stillehavskysten og Valparaíso med dens historiske senter som står på UNESCOs verdensarvliste. Innad i Chile råder flere klimasoner med flere isbreer i sør og verdens tørreste ørkenlandskap, Atacama, i nord. De spektakulære fjellkjedene lokker både til vandring og skikjøring, og utgjør et vakkert bakteppe rundt noen av landets største byer. Med Sixt bilutleie i Chile har du et land fullt av kontraster foran deg.
Show more
Greit å vite når du leier i Chile
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Chile?
For å leie en bil med SIXT ved Chile må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Chile.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Chile?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 997 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)
Service under og etter utleien
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Chile

Kan jeg bestille en langtidsleie i Chile?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Chile?