Bilutleie i Malta

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Malta

Opplev Malta

Bestill leiebil på Malta hos Sixt

Bestill leiebil på Malta hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie på Malta. På denne herlige øya i Middelhavet kan du leie biler fra vår topp moderne bilpark og kjøre rundt for å se hele øya i sitt eget tempo. Vårt personale ser frem til å hjelpe deg med en leiebil som passer deg og ditt reisefølge.En leiebil gir deg friheten til å kjøre hvor du vil og når du vil — en undervurdert frihet for mange reisende. Oppdag perlene på Malta med en sedan, kompaktbil, sportsbil, kabriolet eller en stor SUV med plass til mye bagasje og hele familien. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori som du ønsker deg. Ekstratjenester som garantert GPS er kjekt å ha for lett fremkommelighet og mulighet for ekstra sjåfør kan være lurt hvis dere skal på langtur. Dersom du forhåndsbestiller og betaler online, vil bilen stå klar til deg når du ankommer en av våre filialer for bilutleie på Malta.
Trafikkregler på Malta For en tryggest mulig kjøretur er det lurt å sette seg inn i gjeldende trafikkregler på Malta før ankomst. Nedenfor finner noen punkter som er verdt å merke seg:
- Kjøring foregår på venstre side av veien.
- Alle passasjerer må ha bilbelte til enhver tid.
- Barn under 3 år og kortere enn 1,5 meter må sitte i baksetet i tilpasset barnesete.
- Lokalbefolkningen bruker vanligvis ikke blinklys når de skal kjøre forbi, så hold god avstand til bilen foran deg for å kunne forutse manøvrene.
Hva du kan se med leiebil på Malta

Hva du kan se med leiebil på Malta

Selv om Malta er et lite land er det rikt på historie med sin strategiske plassering for handel mellom øst og vest. Byen Mdina er kjent som den stille byen og befinner seg på en ås i hjertet av hovedøya med samme navn som landet. Festningen rundt er et skue verdt å få med seg. Hypogeum-templene er de eldste i verden og kan sees både på Malta og Gozo, en liten øy nord for hovedøya. Med leiebil på Malta bør du også besøke en av de mange små landsbyfestivalene som feirer sin skytshelgen hver sommer med musikk, dans og god mat og drikke.
Show more
Greit å vite når du leier i Malta
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Malta?
For å leie en bil med SIXT ved Malta må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Malta.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Malta?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 300 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,5)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)
Veien til Sixt
(4,2)

Vanlige spørsmål om leie i Malta

Kan jeg bestille en langtidsleie i Malta?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Malta?

Utforsk våre leiestasjoner i Malta

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Malta

Vis mer