Bilutleie i Libya

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Libya

Opplev Libya

Bestill leiebil i Libya fra Sixt

Bestill leiebil i Libya fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Libya! Kom deg rundt i landet på en uanstrengt måte med både stil og komfort. Vi har en rekke topp moderne biler til din disposisjon. Med leiebil i Libya kan du se alt landet har å by på. Kontakt oss i dag for et godt tilbud!Med Sixt kan du leie en bil som passer akkurat dine behov, enten du er her i forbindelse med jobb eller på ferietur med familien. Uansett om du foretrekker en av våre sedaner, sportsbiler, kabrioleter eller SUVer, vil du ha stor glede av friheten som en leiebil gir deg. Vi på Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du har sett deg ut på forhånd, men vi vil sørger for at du alltid får en bil i samme kategori som du har reservert. I tillegg til basispakken som følger med leieavtalen, kan du velge tjenester som gjør kjøreturen ekstra behagelig. GPS er spesielt anbefalt ettersom alle veiskilt er på arabisk.
Trafikkregler i Libya

Trafikkregler i Libya

Med god kjennskap til trafikkreglene og kjørestilen i et nytt land, slipper du kanskje altfor mange overraskelser på veien. Her får du noen tips som du bør legge deg på minnet før du setter deg bak rattet i Libya.
- Dette er et land med mye ørken, og du bør være oppmerksom på at sand kan sperre veiene. Orienter deg om kjøreforholdene før du legger ut på tur.
- Hovedveiene i byene er stort sett vedlikeholdte og gode, mens mindre veier ikke alltid er i så god stand.
- Unngå kjøring om natten hvis du kan, da veiene ikke er opplyste.
Hva du kan oppleve med leiebil i Libya

Hva du kan oppleve med leiebil i Libya

Med en leiebil i Libya har du alle muligheter til å få med deg noen av de vakre stedene som landet byr på. Hovestaden Tripoli er en spennende by med sin beliggenhet ved Middelhavets kyst. Romerske ruiner som Al Khums og Leptis Magna er noen av de mest imponerende severdighetene på denne siden av Middelhavet. Fjellene nord i landet er et flott skue, og her kan du også betrakte de spektakulære arkeologiske funnene av Apollontempelet i byen Kyrene. Sixt bilutleie i Libya ønsker deg en god kjøretur!
Show more
Greit å vite når du leier i Libya
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Libya.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Libya?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Libya?
Enten du planlegger å bli i Libya eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 1 anmeldelser

Vanlige spørsmål om leie i Libya

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Libya?

Utforsk våre leiestasjoner i Libya

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Libya

Vis mer