Bilutleie i Polen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Polen

Opplev Polen

Bestill leiebil i Polen fra Sixt

Bestill leiebil i Polen fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Polen. Dette landet i Sentral-Europa er perfekt å oppleve med en av våre topp moderne leiebiler. Bilparken vår tilfredsstiller de fleste reisebehov og passer utmerket både når du reiser alene eller sammen med flere. Polen har lenge vært et attraktivt reisemål i Europa med luksushotell til en rimelig penge, bra og billig shopping og spennende historiske trekkplastre. Med leiebil fra en av våre mange stasjoner for bilutleie i Polen kan du enkelt ta deg rundt på en komfortabel måte. Lei en SUV til hele storfamilien, en sedan eller kompaktbil for langhelgen eller en sportsbil eller kabriolet hvis du føler for litt luksus. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i den kategorien du ønsker deg. Du kan i tillegg bestille tjenester som GPS, barnesete og ubegrenset kjørelengde hvis det skulle være behov for dette. Bestill og betal online for rask tilgang til din leiebil i Polen.
Trafikkregler i Polen

Trafikkregler i Polen

I likhet med Sixt håper vi at du setter sikkerhet på veien høyt. Det er alltid litt uvant å kjøre i et nytt land, og derfor anbefaler vi at du legger særlig merke til følgende før du kjører i Polen:
- Fartsgrensene er 50 km/t i urbane områder, 80 km/t på større veier og 130 km/t på motorveier. Følg alltid gjeldende skilter for hastighetsbegrensning.
- Husk setebelte og bruk ikke håndholdt mobiltelefon når du kjører.
- Promillegrensen er 0,2.
Hva du kan se med leiebil i Polen

Hva du kan se med leiebil i Polen

Polen har et variert landskap med alt fra kystområder ved Det baltiske hav, landsbygd med bønder og husdyr i innlandet til pulserende storbyer med museer, monumenter, natteliv, restauranter og shopping. Når du henter din leiebil fra en av våre stasjoner for bilutleie i Polen, kan du for eksempel kjøre til Warszawa eller Kraków og spandere noen dager i disse flotte byene. Førstnevnte ligger midt i landet og er et godt utgangspunkt for kjøreturer til kysten. Kraków er den kulturelle hovedstaden, med en utrolig idyllisk gamleby og interessante museer. Benytt muligheten du har med leiebil i Polen til å besøke konsentrasjonsleirene fra andre verdenskrig, som gir et uutslettelig inntrykk.
Show more
Greit å vite når du leier i Polen
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Polen?
For å leie en bil med SIXT ved Polen må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Polen.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Polen?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 3010 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Polen

Kan jeg bestille en langtidsleie i Polen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Polen?