Bilutleie i Paraguay

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Paraguay

Opplev Paraguay

Bestill leiebil i Paraguay fra Sixt

Bestill leiebil i Paraguay fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Paraguay! Vi har en moderne bilpark med et godt utvalg kjøretøy som passer dine reiseplaner enten du besøker dette sør-amerikanske landet som ferierende eller i forbindelse med jobb! Med leiebil i Paraguay kan du nyte friheten av å slippe å tenke på kollektivtransports tider og ruter, og heller bruke tiden på å kjøre rundt med en komfortabel leiebil fra Sixt. Enten du leier en SUV, kompaktbil eller sedan, vil et kjøretøy gjøre at du får mest mulig ut av besøket ditt her i Paraguay. Sixt kan ikke garantere for at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori. Når du har bestemt deg for kategori, kan du legge til andre tjenester som GPS, ubegrenset kjørelengde og barnesete for en ekstra behagelig kjøretur. Du kan bestille og betale online, og da er det enkelt å hente bilen på en av våre stasjoner for bilutleie i Paraguay når du ankommer.
Trafikkregler i Paraguay

Trafikkregler i Paraguay

For å kunne ferdes på veien på en trygg måte anbefaler vi at du setter deg inn i Paraguays gjeldende trafikkregler før du ankommer. Det kan være en uvant opplevelse å kjøre i et fremmed land, og det er derfor smart å legge merke til følgende:
- Veistandarden kan være middelmådig, spesielt etter dårlig vær. Ha alltid med mobiltelefon, slik at du kan ringe etter hjelp dersom noe skulle skje.
- Sikkerhetsbelte er påbudt.
- Pass på å fylle opp tanken i byene hvis du tenker deg ut på landeveiene hvor det kan være langt mellom bensinstasjonene.
Hva du kan se med leiebil i Paraguay

Hva du kan se med leiebil i Paraguay

Paraguay kalles gjerne «Hjertet av Amerika» på grunn av sin beliggenhet midt i Sør-Amerika. Landet grenser til Bolivia, Brasil og Argentina og regnes som et «kontrastenes land» på grunn av de store ulikheten både i velstand og natur. Start gjerne turen fra hovedstaden Asunción hvor du blant annet kan sjekke ut historiske attraksjoner som Casa de la Independencia og Casa de los Diputados. Med en leiebil i Paraguay kan du også besøke de storslåtte Iguazúfallene like ved grensen til Brasil og Argentina. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med flere reisetips ved ankomst.
Show more
Greit å vite når du leier i Paraguay
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Paraguay?
For å leie en bil med SIXT ved Paraguay må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Paraguay.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Paraguay?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,0
Basert på 1 anmeldelser

Vanlige spørsmål om leie i Paraguay

Kan jeg bestille en langtidsleie i Paraguay?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Paraguay?

Utforsk våre leiestasjoner i Paraguay

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Paraguay

Vis mer