Bilutleie i Fransk Guyana

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Fransk Guyana

Opplev Fransk Guyana

Bestill en Sixt leiebil i Fransk Guyana

Bestill en Sixt leiebil i Fransk Guyana

Med leiebil i Fransk Guyana har du frihet til å kjøre hvor du vil og utforske dette franske departementet i ditt eget tempo. Aldri før har det vært så enkelt å leie bil her. Kontakt en av Sixt sine stasjoner for bilutleie i Fransk Guyana, og vi vil gi deg et godt tilbud på leiebiler i verdensklasse! Når du har leiebil i Fransk Guyana trenger du ikke å ta hensyn til kollektivtrafikkens ruter og tider. Hos Sixt tilbyr vi et stort utvalg kjøretøy i kategorier som sedaner, mer kompakte biler og litt større 4x4 eller SUV om du har bruk for mer plass. Vi kan ikke garantere en spesifikk modell, men vi vil alltid ha en bil i samme kategori som du har forhåndsreservert klar for deg ved ankomst. Ekstratjenester som GPS, barnesete, ubegrenset kjørelengde og mulighet for ekstra sjåfør kan bestilles på våre brukervennlige nettsider.
Trafikkregler i Fransk Guyana

Trafikkregler i Fransk Guyana

Det er viktig å føle seg trygg på veiene når du kjører i et nytt land. Vi anbefaler derfor at du setter deg inn i landets trafikkregler før du setter deg i førersetet. Nedenfor følger et utvalg regler du bør tenke på når du kjører i Fransk Guyana:
- Kjøring foregår på venstre side av veien. Dette krever gjerne tilvenning fra vår høyrekjøring, så ta deg god tid til å øve før du kjører på større veier.
- Setebelte er obligatorisk for alle passasjerer til alle tider.
- Mobiltelefonbruk under kjøring er ulovlig, med mindre man har et handsfree-sett.
Hva du kan oppleve med leiebil i Fransk Guyana

Hva du kan oppleve med leiebil i Fransk Guyana

Et godt tips for sightseeing er å begynne i hovedstaden Cayenne der du finner flere av Sixt sine stasjoner bilutleie i Fransk Guyana. Bruk tiden godt på interessante museer og kjenn den avslappende atmosfæren. Veien fra hovedstaden til strendene i regionen Rémire-Montjoly er kort, og her kan du virkelig nyte tilværelsen på de lange, gylne strendene. Når du blir lei av strandlivet, kan du ta en båttur til Djeveløya like utenfor Kourou på fastlandet som i mange år fungerte som et beryktet og rømningssikkert fengsel. Kakaobyen i innlandet, eller Village de Cacao, er også verdt et besøk. Sixt ønsker deg en fin tur i Fransk Guyana!
Show more
Greit å vite når du leier i Fransk Guyana
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Fransk Guyana.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Fransk Guyana?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Fransk Guyana?
Enten du planlegger å bli i Fransk Guyana eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 38 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Fransk Guyana

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Fransk Guyana?

Utforsk våre leiestasjoner i Fransk Guyana

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Fransk Guyana

Vis mer