Bilutleie i Sverige

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Opplev Sverige

Bestill leiebil i Sverige hos Sixt

Bestill leiebil i Sverige hos Sixt

Sverige er et langstrakt land hvor Sixt sine stasjoner for leiebil ligger på rekke og rad langs hovedveiene. Hos oss får du tak i et bredt utvalg bilkategorier som stadig oppgraderes til kundens beste.Vi har tilpasset våre bilmodeller etter Sveriges landskap, og derfor kan du blant annet velge robuste SUVer og 4x4 som håndterer de kuperte skogsveiene godt. Skal du farte mer på hovedveiene, passer det kanskje bedre med en familiebil som sedan eller stasjonsvogn. Komfortable luksusmodeller er kjekt å ha dersom du skal på langtur, og selvsagt har vi minibusser dersom reisefølget er stort. Sixt bilutleie i Sverige garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. På våre nettsider kan du skreddersy leiebilen til dit personlige bruk, og bestille vinterdekk, ekstra sjåfør og GPS som noen av tilleggsgodene. Gjør Sixt til din forhandler for bilutleie i Sverige!
Trafikkregler i Sverige

Trafikkregler i Sverige

Sverige har meget god veistandard, men visse ting er det alltid lurt å være obs på når man kjører i et annet land. Her kommer noe tips når du kjører leiebil i Sverige.
  • Fartsgrensen er maks 110 km/t på motorveier og 30-50 i tettbygde strøk.
  • Det er påbudt både for sjåfør og passasjerer med setebelte.
  • Se opp for elg og hjort når du kjører.
  • Alkoholtoleransen for å kjøre er 0,2 promille.
Sixt ønsker deg en hyggelig og trygg kjøretur!
Hva du kan oppleve med leiebil i Sverige

Hva du kan oppleve med leiebil i Sverige

En tur langs Vänern, den tredje største innsjøen i Europa, vil la deg se flere fine tettsteder og rasteplasser med utsikt over det nesten endeløse ferskvannet. Stockholm er en av Europas vakreste hovedsteder og kan holde deg og leiebilen opptatt i flere dager mens du utforsker hver krik og krok av byen. Kjør også videre langs østkysten for å besøke byer som Umeå, Sundsvall og Gävle som alle er vakkert oppbygde og har mye interessant å by på. Lenger inn i landet er fiske- og jaktmulighetene flerfoldige, og du kan lett finne ditt eget favorittsted med leiebil. Kanskje det også frister med en tur til Göteborg og fornøyelsesparken Liseberg. Bare fantasien og oppholdets lengde setter en stopper for hva du kan oppleve i Sverige.
Show more
Greit å vite når du leier i Sverige
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sverige?
For å leie en bil med SIXT ved Sverige må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sverige.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Sverige?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 11104 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)
Veien til Sixt
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Sverige

Kan jeg bestille en langtidsleie i Sverige?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sverige?