Beregn priser

Leie av el- og hybridbiler hos Sixt

Fokus på miljø og ny teknologi blir stadig viktigere kriterier for folks valg av kjøretøy, og derfor har også Sixt hevet seg på trenden og tilbyr våre kunder utleie av elbiler og hybridbiler til en rimelig penge. Ta kontakt med våre serviceinnstilte medarbeidere som med glede vil sjekke tilgjengelige elektriske kjøretøy på ditt ønskede utleiekontor for at du skal kunne nyte ditt bileventyr med god samvittighet.

 

Ta kontakt med vårt reservasjons senter på 815 22466 for å sjekke tilgjengelighet av våre elbiler.

Tesla Model S

Helelektrisk
Tesla Model S

BMW i3

Helelektrisk
BMW i3

Foregangslandet Norge

Norge ligger langt fremme i forhold til bruk av elbiler og goder for dem som ønsker å benytte seg av dette miljøvennlige alternativet. Velger du å leie en elbil hos Sixt, kan du også komme økonomisk billigere ut av det enn med en vanlig leiebil. I tillegg til å slippe utlegg for bensin, har elbil-sjåfører også fordelen av å kjøre gratis på ferger, gjennom bompenge-ringen og parkere gratis. Du slipper også å bekymre deg over mangel på ladestasjoner, da Norge tilbyr mange av disse.

Velg null utslipp og lekker design med god samvittighet

Enten du foretrekker å leie en hybridbil eller en elbil hos Sixt, har vi flere modeller og størrelser i vårt sortiment. Elbiler egner seg spesielt godt som en bybil grunnet sine miljømessige fordeler og med tanke på bilens ladebehov. Som alle våre andre leiebiler er også el- og hybridbilene godt forsikret for at du skal føle deg trygg på veiene. Det er også mulig å oppgradere kjøretøyet med aktuelle ekstratjenester som GPS, barnesete eller ekstra sjåfør. Ta kontakt med ditt foretrukne Sixt-kontor for et uforpliktende tilbud på leie av el- og hybridbil.

Ladestasjoner i Norge

Er du bekymret for at din elektriske leiebil skal gå tom for strøm, er det ikke noe å tenke på. Over hele Norge finner du mer enn 7600 ladestasjoner. Sjekk følgende kart for å planlegge din reiserute og hold batteriet på full effekt gjennom hele reisen.