Bilutleie i Nigeria

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Nigeria

Opplev Nigeria

Bestill leiebil i Nigeria hos Sixt

Bestill leiebil i Nigeria hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Nigeria! Vi tilbyr en rekke biler i flere kategorier, slik at valget ditt kan falle på den kategorien som passer deg aller best. Leiebil i Nigeria er en svært god måte å se dette vest-afrikanske landet på, og vi hos Sixt ser frem til å hjelpe deg på vei!Med leiebil trenger du ikke ta hensyn til kollektivtransportens ruter og tider, og du kan fritt kjøre hvor og når du vil. Uansett formål med din reise, har vi en leiebil som passer deg og ditt reisefølge. Velg mellom kategorier som SUV, minibuss og sedan. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i den kategorien du ønsker deg. En rekke tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåfør eller barnesete for barnas sikkerhet, kan bestilles på våre nettsider. Ved online bestilling og betaling står en leiebil klar ved en av våre stasjoner for bilutleie i Nigeria når du ankommer.
Trafikkregler i Nigeria

Trafikkregler i Nigeria

Når du kjører i Nigeria, bør du være oppmerksom på at kjøremønsteret kan skille seg betydelig fra det du er vant til. Ikke bare kan reglene være annerledes — bilkjøring er også kultur, og vi anbefaler at du legger følgende tips på minnet når du kjører i Nigeria.
- Kjøring foregår på høyre side av veien.
- Husk setebelte og at håndholdt mobiltelefon ikke skal brukes under kjøring.
- Lysregulerte kryss er ikke vanlig, og derfor må du alltid se deg godt for når veier krysser hverandre.
- Se opp for mopeder og motorsykler, hester og andre dyr samt fotgjengere i veibanen.
Hva du kan se med leiebil i Nigeria

Hva du kan se med leiebil i Nigeria

Nigeria er et spennende land med regnskog i lavlandet i sør og høyland med tørre savanner i nord. Rundt Lagos i sør finner du strender som strekker seg lange og gylne, der du kan kjøle deg ned med en dukkert etter kjøreturen eller strekke på beina langs strandkanten. Lekki er en liten tropisk regnskog som du enkelt kan nå med leiebil fra Lagos. Med leiebil i Nigeria kommer du deg enkelt rundt i Afrikas mest folkerike land, så kontakt oss i dag for et godt tilbud.
Show more
Greit å vite når du leier i Nigeria
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Nigeria.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Nigeria?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Nigeria?
Enten du planlegger å bli i Nigeria eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Nigeria

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Nigeria?

Utforsk våre leiestasjoner i Nigeria

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Nigeria

Vis mer