Bilutleie i Marokko

 

Steder å starte reisen i Marokko

Mest populære i Marokko

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Casablanca Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Marokko

Bestill leiebil i Marokko

Bestill leiebil i Marokko

Fra Sixt sine stasjoner for bilutleie i Marokko kan du velge fra en topp moderne bilpark som tilfredsstiller de flestes ønsker og behov. Det nord-afrikanske landet er oppdelt i fire soner med et svært variert terreng, og selv med et eget kjøretøy er det vanskelig å rekke over alt. Du kan hente ut din leiebil i Marokko i nærheten av de fleste store byer i landet. Ankommer du den internasjonale flyplassen Rabat-Salé (RBA), har du et godt utganspunkt for å utforske de nordlige delene av landet. Om du ønsker å tilbakelegge lange distanser, anbefaler vi at du oppgraderer til fri kjørelengde, og GPS er også fullt mulig å forhåndsreservere på våre nettsider. Alle våre kjøretøy er godt forsikret for at du skal føle deg trygg på veiene, og ønsker dere å bytte på å kjøre, kan ekstra sjåfør også bestilles. Sixt sørger for at du får en bil i samme kategori som du har forhåndsbestilt, men vi kan dessverre ikke garantere for en eksakt bilmodell.
Trafikkregler i Marokko

Trafikkregler i Marokko

Bilkjøring i Marokko er ikke for nybegynnere. Trafikken rundt de største byene kan være svært kaotisk, så her er det viktig å ta visse forholdsregler.
  • Vær ekstra oppmerksom i trafikken da det ikke er en selvfølge at alle trafikanter overholder trafikkreglene.
  • Som hovedregel er minimumsalder for å leie bil 21 år, men dette kan variere utfra valgte bilkategori.
  • Det er påbudt med setebelte både for sjåfør og passasjerer.
Hva kan du se med leiebil i Marokko

Hva kan du se med leiebil i Marokko

Marokko har gjennom historien huset en rekke ulike sivilisasjoner som alle har hatt en betydningsfull påvirkning på landets sosiale struktur. Her finner du monumenter og severdigheter fra store verdensreligioner som jødedom, kristendom og islam. I Marokkos største by Casablanca som ligger nordvest i landet ved Atlanterhavskysten, kan du oppleve både storbyliv og landets største havn. Er du mer sugen på å vandre i en ekte medina (gamleby) eller besøke det største tradisjonelle markedet (souk) i Marokko, er millionbyen Marrakech vel verdt en visitt. Vårt serviceinnstilte personal på Sixt sine stasjoner for bilutleie i Marokko bidrar gjerne med flere reisetips om ønskelig.
Show more

Greit å vite når du leier i Marokko

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Marokko?
For å leie en bil med SIXT ved Marokko må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Marokko.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Marokko?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 2058 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way

Vanlige spørsmål om leie i Marokko

Kan jeg bestille en langtidsleie i Marokko?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Marokko?