Bilutleie i Island

 

Steder å starte reisen i Island

Mest populære i Island

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Keflavik Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Island

Hvordan skaffe leiebil på Island

Hvordan skaffe leiebil på Island

Er du til trukket av villmarksliv, vulkaner og spektakulære naturfenomen, er Island stedet å besøke. Som neststørste øy i Europa kan det være svært praktisk med en leiebil på Island. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy til konkurransedyktige priser, enten du besøker det nordiske landet i forbindelse med jobb eller som ferierende. Ved å klikke på linkene ovenfor får du mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie på Island og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Velg gjerne en av våre robuste firehjulstrekkere for å håndtere det kuperte terrenget, eller kanskje passer det deg bedre med en minibuss om du reiser med et stort reisefølge. Oppgrader bilen til fri kjørelengde hvis du ønsker å slippe å tenke på tilbakelagte kilometer, og ekstra sjåfør og GPS kan også bestilles fra våre oversiktlige nettsider. Når du har skreddersydd bilen etter dine ønsker og behov, vil vi sørge for at bilen fra din valgte kategori står klar for deg ved ankomst.
Føl deg trygg med leiebil på Island

Føl deg trygg med leiebil på Island

Som et at land med svært høy biltetthet per innbygger, har Island et godt utbygget veinett. Legg likevel merke til at ikke alle veier er asfaltert, og derfor kan være noe krevende å kjøre på.
  • Det er ikke tillatt å kjøre leiebilen utenfor veinettet, i elver eller på isbreer.
  • Hastigheten i byer og tettsteder er 50 km/t og på landeveien 80 km/t. Tilpass hastigheten etter vær og føreforhold.
  • Det er påbudt å bruke kjørelys til alle døgnets tider.
Opplev vulkanøya med leiebil på Island

Opplev vulkanøya med leiebil på Island

Ankommer du Reykjavik på sørvestkysten av Island med fly, kan du hente din leiebil fra en av våre stasjoner på flyplassen eller i sentrum. Hovedstaden tiltrekker seg et høyt antall turister og er ansett som en spesielt trendy by. 2/3 av Islands befolkning er bosatt i denne regionen, og herfra er turen ikke lang for å oppleve de velkjente blå lagunene eller geo-parkene som Island er så kjent for. Frister det mer med en tur til Islands spektakulære isbreer og vulkaner, kan du ta leiebilen til Vatnajökull nasjonalpark. Sixt bilutleie på Island vil gjerne være ditt førsteinntrykk av den vulkanske øya.
Show more

Greit å vite når du leier i Island

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Island?
For å leie en bil med SIXT ved Island må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Island.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Island?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 1112 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,6)
Veien til Sixt
(4,4)
Kjøretøyet
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Island

Kan jeg bestille en langtidsleie i Island?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Island?

Utforsk våre leiestasjoner i Island

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Island

Vis mer