Bilutleie i Latvia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Latvia

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Riga Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Latvia

Bestill leiebil i Latvia hos Sixt

Bestill leiebil i Latvia hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Latvia! Med en rekke bilmodeller i vår moderne bilpark vil du helt sikkert finne et kjøretøy som passer deg. Med leiebil i Latvia kan du oppleve alt hva dette baltiske landet har å by på av historisk arkitektur og nydelige strender mot Østersjøen i vest. Kontakt oss i dag for et godt tilbud!Med Sixt kan du leie en bil som passer akkurat dine behov, enten du besøker landet som ferierende eller i forbindelse med jobb. Våre tilgjengelige kategorier spenner fra små, kompakte biler og sedaner til mer sportslige typer, og ikke minst SUV og 4x4 med god plass til familie og bagasje. Sixt kan bare garantere kategorien som blir booket, og ikke en spesifikk modell. Når du har valgt kategori, kan du også velge mellom en rekke tilleggstjenester for å gjøre bilturen ekstra behagelig. GPS, ubegrenset kjørelengde utover de allerede inkluderte kilometerne, samt muligheten for ekstra sjåfør er noe av det du kan bestille hos oss.
Trafikkregler i Latvia

Trafikkregler i Latvia

Veinettet i Latvia er godt utbygget og følger stort sett europeisk standard. Vi anbefaler likevel at du setter deg inn i landets trafikkregler før du henter din leiebil i Latvia:
- Lokale sjåfører er ikke kjent for å overholde trafikkreglene. Vi anbefaler derfor at konsentrasjonen din er på topp når du setter deg bak rattet.
- Bruk av setebelte for alle passasjerer er obligatorisk.
- Alle substanser, alkohol og andre rusmidler er forbudt ved bilkjøring.
- Bruk av håndholdt mobiltelefon når du kjører er ikke tillatt.
Hva du kan oppleve med leiebil i Latvia

Hva du kan oppleve med leiebil i Latvia

Når du henter din leiebil fra en av Sixt sine mange filialer for bilutleie i Latvia, ligger hele landet for dine føtter. Start gjerne besøket i Riga, den sjarmerende og historiske hovedstaden, hvor over 1/3 av landets befolkning bor. Her anbefaler vi spesielt en tur til gamlebyen med med sine brosteinsbelagte trange smug og storslåtte arkitektur. Spesielt hyggelig er det her om vinteren når julemarkedene arrangeres. Om anledningen skulle by seg, er også et besøk til Latvias nasjonalopera å anbefale. Østersjøkysten ligger kun en kort biltur unna hovedstaden Riga og rundt Jurmala strand finner du lange, hvite sandstrender og en rekke populære spaanlegg.
Show more
Greit å vite når du leier i Latvia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Latvia?
For å leie en bil med SIXT ved Latvia må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Latvia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Latvia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 751 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Nissan Leaf 39kWh
Nissan Leaf 39kWh
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
VW Multivan Aut.
VW Multivan Aut.

Vanlige spørsmål om leie i Latvia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Latvia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Latvia?

Utforsk våre leiestasjoner i Latvia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Latvia

Vis mer