Bilutleie i Qatar

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Qatar

Mest populære i Qatar

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Doha Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Qatar

Å bestille leiebil i Qatar

Å bestille leiebil i Qatar

Med et land som består av mer enn 80 prosent utenlandske arbeider, er Qatar et svært mangfoldig emirat. Det lille landet på den arabiske halvøya, er ikke mer en 12 000 km², og lar seg derfor lett utforskes med leiebil fra Sixt. Hos oss kan du velge blant kjøretøy som passer enten du reiser alene, som par eller i større grupper. Våre stasjoner for bilutleie i Qatar er alle lokalisert rundt hovedstaden Doha i øst. Enten du foretrekker å hente din leiebil i Qatar på Doha flyplass (DOH) eller ved noen av våre andre strategisk plasserte stasjoner, vil du bli møtt av et serviceinnstilt personal som står klar med din forhåndsreserverte leiebil. Merk at Sixt kun kan garantere for din foretrukne bilkategori, og ikke for en eksakt modell. Spar tid og penger ved å reservere ekstratjenester som GPS og barneseter på forhånd.
Trafikkregler i Qatar Veinettet i Qatar er godt utbygget, og du kan ta deg fra nord til sør på under 3 timer. Legg merke til at politiet slår hardt ned på trafikkbrudd, så derfor lønner det seg å sette seg godt inn i landets lover og regler for trafikksikkerhet før du ankommer.
  • Det er absolutt nullgrense for å kjøre i alkoholpåvirket tilstand.
  • Det er forbudt å snakke i telefonen mens du kjører.
  • En gledelig nyhet for leietakere er de svært lave bensinprisene grunnet Qatars ledende rolle som oljeprodusent.
Hva du kan oppleve med leiebil i Qatar

Hva du kan oppleve med leiebil i Qatar

Det er fullt mulig å se det meste av Qatar på en dag. Men flere av attraksjonen er verdt å bruke litt lengre tid på. Med leiebil i Qatar kan du starte din rundtur ved å besøke The Pearl Qater — en kunstgjort øy like nord for hovedstaden. Her finner du luksuriøse boliger, hoteller og en mengde gastronomiske restauranter samt vakre strender. Ønsker du å oppleve mer av det tradisjonelle Qatar, kan et besøk til Souq Waqif være verdt en visitt. På Sheikh Faisal Museum kan du la deg imponere av mer enn 15 000 utstilte historiske gjenstander. Sixt bilutleie i Qatar hjelper deg gjerne med flere reisetips når du er på plass.
Show more
Greit å vite når du leier i Qatar
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Qatar?
For å leie en bil med SIXT ved Qatar må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Qatar.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Qatar?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 133 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Qatar

Kan jeg bestille en langtidsleie i Qatar?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Qatar?

Utforsk våre leiestasjoner i Qatar

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Qatar

Vis mer