Bilutleie i Tyrkia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Tyrkia

Opplev Tyrkia

Bestill leiebil i Tyrkia hos Sixt

Bestill leiebil i Tyrkia hos Sixt

Tyrkia er et vidstrakt land som strekker seg fra det sørvestlige Asia til den sørlige Balkanhalvøya i vest. Sixt er selvsagt godt representert rundt flere av landets mest sentrale knutepunkt og et svært godt alternativ når du vil ha leiebil i Tyrkia.Om du besøker Tyrkia i forbindelse med jobb eller som ferierende, har Sixt en passende leiebil for deg. Enten du reiser i et stort reisefølge eller har et trangt reisebudsjett, hjelper vi deg å skaffe deg akkurat det du ønsker. Klikk på linkene ovenfor for å lese mer om hvilke bilkategorier som finnes ved de ulike filialene for bilutleie i Tyrkia og sjekk tilgjengeligheten for den aktuelle reiseperioden. Uansett hvilken modell du foretrekker, lover vi deg en ren og forsikret bil som lett kan oppgraderes med ønskede ekstratjenester på våre nettsider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Trafikkregler i Tyrkia

Trafikkregler i Tyrkia

Sixt setter kundens sikkerhet svært høyt, og anbefaler derfor våre kunder å gjøre seg kjent med landets kjøreregler før de ankommer. Her er noen grunnleggende tips som bør legge merke til.
  • Det er påbudt med setebelte.
  • Promillegrensen i Tyrkia er 0,5.
  • Kjøring i storbyer som Istanbul og Ankara kan til tider være svært kaotisk. Vi anbefaler derfor en defensiv og oppmerksom kjørestil.
  • Enkelte veier og broer er avgiftsbelagte og disse kan betales enten kontant eller ved å lade opp et verdikort.
Hva du kan oppleve med leiebil i Tyrkia

Hva du kan oppleve med leiebil i Tyrkia

Mange besøkende starter sin ferie fra Istanbul, som er en av Europas største byer og har et stort mangfold av folkeslag og kulturer. Kjøring over Bosporos-stredet vil gi deg flott utsikt over denne millionbyen. Henter du leiebilen fra en av byene langs Tyrkias riviera i sør, finner du det ene feriestedet etter det andre med flust av bademuligheter. Også de nordlige områdene rundt Svartehavskysten har mye interessant å by på. Bruk leiebilen for å besøke hovedstaden Ankara i innlandet med svært mange spennende museer å besøke. Tyrkia er også full av historiske steder og ruiner ettersom landet er hjemsted for en av verdens eldste sivilisasjoner. Gjør deg klar til mange eventyr med Sixt bilutleie i Tyrkia.
Show more
Greit å vite når du leier i Tyrkia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tyrkia?
For å leie en bil med SIXT ved Tyrkia må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tyrkia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Tyrkia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 3298 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Tyrkia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Tyrkia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tyrkia?