Bilutleie i Malaysia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Malaysia

Opplev Malaysia

Bestill leiebil i Malaysia

Bestill leiebil i Malaysia

Med leiebil i Malaysia blir ditt Sørøst-Asia-eventyr både mer praktisk og komfortabelt. Sixt tilbyr et stort stort utvalg topp moderne kjøretøy som passer ethvert reiseformål. Velg en SUV om du tenker deg ut i ulendt terreng, eller kanskje en minibuss passer bedre om du besøker landet med et stort reisefølge.Våre stasjoner for bilutleie i Malaysia er godt spredt rundt i landet. Ankommer du på den internasjonale flyplassen i Kuala Lumpur (KUL), er du kun en kort kjøretur unna den vibrerende storbyen. Til tross for relativt korte avstander, er det likevel praktisk med fri kjørelengde som kommer med alle våre bilmodeller. Air condition er også et gode som vil bli hyppig brukt i dette tropiske regnskogklimaet. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få et vellykket opphold, og sørger for at du får en bil fra den kategorien som du har forhåndsreservert. En eksakt bilmodell er imidlertid avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Trafikkregler i Malaysia

Trafikkregler i Malaysia

I et land med andre trafikkregler enn du er vant med fra Norge, anbefaler vi at du setter deg inn i landets lover og regler for at du skal kunne ferdes tryggest mulig på veiene.
  • Det er venstrekjøring i Malaysia.
  • Veinettet i Malaysia er varierende, så ta nødvendige forholdsregler. Pass dessuten opp for mopedister og trafikanter i veibanen.
  • Enveis leieforhold over landegrenser er ikke tillatt.
Hva kan du se med leiebil i Malaysia

Hva kan du se med leiebil i Malaysia

Med både regnskog, vakre strender og et rikt kulturliv tiltrekker Malaysia seg en mengde besøkende hvert år. Her får du alt du begjærer av urørt, vill natur samtidig som du samme dag kan la deg imponere av skyskraperne i hovedstaden Kuala Lumpur. Nesten året rundt arrangeres det festivaler som er verdt å få med seg, og det malaysiske kjøkken er både billig, smakfullt og lekkert. De hvite strendene på vestkysten er en vinner for soltørste nordmenn, og glem heller ikke å legge merke til den eklektiske blandingen av malaysiske, viktoriansk og moderne arkitektur. Fra våre stasjoner for bilutleie i Malaysia har du et godt utgangspunkt for å oppdage resten av landet.
Show more
Greit å vite når du leier i Malaysia
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Malaysia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Malaysia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Malaysia?
Enten du planlegger å bli i Malaysia eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 72 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Service under og etter utleien
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Malaysia

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Malaysia?

Utforsk våre leiestasjoner i Malaysia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Malaysia

Vis mer