Bilutleie i Puerto Rico

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Puerto Rico

Mest populære i Puerto Rico

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved San Juan Flypl. (Puerto Rico) som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Puerto Rico

Bestill leiebil i Puerto Rico fra Sixt

Bestill leiebil i Puerto Rico fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Puerto Rico! Når du leier bil gjennom Sixt kan du regne med å få en komfortabel bil fra vår topp moderne bilpark. Vi tilbyr en rekke bilkategorier slik at du skal kunne finne et kjøretøy som passer deg og dine reiseplaner. Kontakt oss i dag for et godt tilbud!Vil du ha mest mulig ut av ditt besøk på denne paradisøya, anbefaler vi at du har leiebil i Puerto Rico. Her har du valget mellom kompakte biler og sedaner, minibusser eller 4x4 som har god plass til hele reisefølget. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den modellen du ønsker, men vi sørger for at du får en bil innen samme kategori som du booker online. Ekstratjenester som GPS, barnesete og ekstra sjåfør finnes også tilgjengelig. Med leiebil har du en unik frihet til å oppleve denne vakre, karibiske øya.
Trafikkregler på Puerto Rico

Trafikkregler på Puerto Rico

Når du skal kjøre bil i et nytt land kan det være ting som skiller seg fra hjemlige lover og regler. Setter du deg inn i trafikkreglene før du overtar din leiebil på Puerto Rico, har du et godt utgangspunkt for en trygg biltur. Legg deg for øvrig følgende på minnet:
- På alle de seks veiene på øya må du betale toll med kontanter eller en AutoExpreso-brikke.
- Når du kjører mellom midnatt og klokken 5 på morgenen, er røde lys det samme som stoppskilt, og du kan kjøre om det er klart.
- Barn under 12 år må sitte i baksete på tilpasset barnesete.
- Det er ikke tillatt å bruke håndholdt mobiltelefon under kjøring.
Hva du kan se med leiebil i Puerto Rico

Hva du kan se med leiebil i Puerto Rico

Fra en av våre stasjoner for bilutleie i Puerto Rico kan du for eksempel kjøre langs den vakre La Ruta Panoramica, som tar deg gjennom hjertet av Puerto Rico og øyas varierte landskap. Foretrekker du å ligge på stranden og nyte sol og sommer, er østkysten perfekt for denne behagelige aktiviteten. Sørg også for å ta turen innom Puerto Ricos hovedstad San Juan og avlegg også et besøk til El Yunque nasjonalpark som er øyas eneste regnskog.
Show more
Greit å vite når du leier i Puerto Rico
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Puerto Rico?
For å leie en bil med SIXT ved Puerto Rico må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Puerto Rico.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Puerto Rico?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Puerto Rico

Kan jeg bestille en langtidsleie i Puerto Rico?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Puerto Rico?

Utforsk våre leiestasjoner i Puerto Rico

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Puerto Rico

Vis mer