Bilutleie i Mongolia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Mongolia

Opplev Mongolia

Bestill leiebil i Mongolia hos Sixt

Bestill leiebil i Mongolia hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Mongolia! Når du bestiller en leiebil i Mongolia vil du komme deg rundt i landet på en komfortabel måte. Sixt har en topp moderne bilpark med flere bilkategorier å velge mellom, slik at du kan finne den som passer deg aller best.Denne unike innlandsstaten i Øst- og Sentral-Asia er hovedsaklig dekket av et vakkert steppelandskap, og med leiebil har du mulighet til å få med deg svært mye av omgivelsene. Velg mellom sedan, sportsbil, kabriolet og større firehjulstrekkere og ta også en titt på våre aktuelle tilleggstjenester som kan gjøre kjøreturen enda mer behagelig. På lange reisedager kan det for eksempel være fint å ha booket ekstra sjåfør slik at dere kan bytte på å kjøre bilen. For at de aller minste også skal ha en sikker og behagelig tur, kan du legge til barnesete på bestillingen. Sixt kan ikke garantere for at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori.
Trafikkregler i Mongolia

Trafikkregler i Mongolia

Sikkerhet på veien er viktig for oss i Sixt, og vi anbefaler derfor at du tar en titt på trafikkreglene før du setter deg inn i bilen i Mongolia. Nedenfor finner du noen tips på veien:
- Ikke alle veier i Mongolia er like gode, så sørg for å kjøre i dagslys så langt det lar seg gjøre.
- Ha alltid med deg gyldig førerkort og leieavtalen i bilen.
- Bruk av mobiltelefon uten headset er ikke tillatt.
- Aldergrensen for å leie bil er minimum 18 år, men dette kan variere mellom de ulike bilkategoriene.
Hva du kan se med leiebil i Mongolia

Hva du kan se med leiebil i Mongolia

Mongolia har kallenavnet «Den blå himmelen» og har over 250 soldager i året. Landet er likevel mest for å ha svært lange, kalde vintre og korte varme somre og har verdens laveste befolkningstetthet. Besøk hovedstaden Ulan Bator, som er et kontrastfylt motstykke til steppene rundt. Templer, teatre og fancy hoteller er verdt å få med seg her, før du kjører ut til de fire hellige fjellene rundt, eller til Gobi-ørkenen for å oppleve en smakebit av nomadelivet mange mongoler lever. Kontakt en av våre stasjoner for bilutleie i Mongolia i dag for et godt tilbud.
Show more
Greit å vite når du leier i Mongolia
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mongolia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Mongolia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mongolia?
Enten du planlegger å bli i Mongolia eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Mongolia

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mongolia?

Utforsk våre leiestasjoner i Mongolia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Mongolia

Vis mer