Bilutleie i Thailand

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Thailand

Mest populære i Thailand

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Chiang Mai Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Thailand

Bestill leiebil i Thailand hos Sixt

Bestill leiebil i Thailand hos Sixt

Prøv Sixt bilutleie i Thailand for å se om vi lever opp til vårt gode navn og rykte. Vi har mange gode tilbud for de som ønsker leiebil, og et bredt utvalg kjøretøy i alle prisklasser. Sixt står til tjeneste for deg i Sørøst-Asia.Velg bensingjerrige økonomibiler til noen av markedets beste priser, og familiebiler som SUV og stasjonsvogn er også svært populære valg hvis du har bruk for litt ekstra plass. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Samtlige modeller er selvsagt utstyrt med air condition for å gjøre det levelig i tropevarmen, og vi lar alle våre kunder kjøre i en forsikret bil. På våre brukervennlige nettsider kan du velge andre tilleggsgoder som GPS og barnesete for å skreddersy din leiebil etter dine behov.
Trafikkregler i Thailand

Trafikkregler i Thailand

Når du skal kjøre bil i et fremmed land og på et annet kontinent, må du være oppmerksom på at det vanligvis er en del andre kjøreregler som gjelder. Heldigvis kan du glede deg over at de fleste trafikkskiltene er både på engelsk og thai, særlig rundt de litt større byene. Legg for øvrig merke til følgende:
  • Kjøring foregår på venstre side av veien.
  • Fartsgrensen er 50 km/t i tettbygde strøk og 110 km/t på motorveiene.
  • Kjør defensivt og vær oppmerksom på syklister, mopedister og fotgjengere i veibanen.
  • Det er ikke tillatt med håndholdt mobiltelefon når du kjører.
Sixt bilutleie i Thailand ønsker deg en trygg og problemfri bilferie!
Hva du kan oppleve med leiebil i Thailand

Hva du kan oppleve med leiebil i Thailand

Hovedstaden Bangkok er et av Asias viktigste sentrum for både finans og turisme, og er såpass stor at flere dager bør settes av for å utforske den. I det sørlige Thailand, mot grensen til Malaysia og vestkysten, finner du det ene strandparadiset etter det andre, og med leiebil kan du kanskje også finne et som ikke er overfylt av turister. Helt nord i landet finner du skogkledde åser og en mengde rismarker som er bygget som trapper oppover skråningene. Dette sørøstasiatiske landet byr også på en mengde nasjonalparker med praktfull natur og et særegent dyreliv. Med leiebil i Thailand åpner det seg mange nye muligheter!
Show more
Greit å vite når du leier i Thailand
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Thailand?
For å leie en bil med SIXT ved Thailand må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Thailand.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Thailand?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 480 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
Kjøretøyretur
(4,5)
Veien til Sixt
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Thailand

Kan jeg bestille en langtidsleie i Thailand?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Thailand?