Bilutleie i Martinique

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Martinique

Mest populære i Martinique

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Martinique Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Martinique

Bestill leiebil på Martinique hos Sixt

Bestill leiebil på Martinique hos Sixt

Med en leiebil på Martinique har du mulighet til å se alt av hva denne vakre karibiske øya har å tilby. Vårt moderne utvalg av kjøretøy består av flere kategorier, slik at du kan finne en som passer deg og ditt reisefølge aller best. Sixt bilutleie på Martinique ser frem i mot å hjelpe deg. Med leiebil på Martinique er du både svært mobil og fleksibel, noe som gir deg muligheten til å utforske denne franske karibiske øyen i ditt eget tempo og skape uforglemmelige ferieminner. Hos oss kan du velge blant praktiske og økonomiske sedaner som passer for par eller mindre familier, eller en av våre minibusser som kan frakte rundt et større reisefølge. Merk at Sixt ikke kan garantere for en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori som du ønsker deg. GPS, ekstra sjåfør, barnesete og til og med barnevogn er noen av ekstratjenestene som kan bestilles på våre nettsider. Ved forhåndsbestilling og betaling vil din leiebil stå klar for deg ved vår filial for bilutleie på Martinique ved ankomst.
Trafikkregler på Martinique

Trafikkregler på Martinique

Det skaper ekstra trygghet å kjenne til trafikkregler før du begir deg ut i trafikken på et ukjent sted. Under har vi listet opp noen ting du bør være oppmerksom på når du kjører på Martinique:
- Veinettet er godt utbygget på Martinique, og du kjører på høyre side.
- Normalt er hastighetene 50, 80 eller 110 km/t avhengig av hvor du kjører. Kjør defensivt og følg alltid skiltingen på øya.
- Bilbelte er påbudt både for sjåfør og passasjerer.
Hva du kan se med leiebil på Martinique

Hva du kan se med leiebil på Martinique

Da Martinique først ble oppdaget på slutten av 1400-tallet av Christopher Columbus, mente han at det var altfor mye vegetasjon og småkryp der. Nå er det selvsagt ikke slik lenger, for øya er velutviklet og et svært populært karibisk paradis. Kjør til utsiktsbyen Macoba, der de tidligere produserte tobakk, og der du nå har svært god utsikt på en klar dag. Jardin de Balata er også verdt å få med seg, en hage med tusenvis av tropiske blomster. En tur opp i fyret på Presqu'île de la Caravelle gir også utsikt over hele øya, som er et av Frankrikes oversjøiske departementer og en del av De små Antiller.
Show more
Greit å vite når du leier i Martinique
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Martinique?
For å leie en bil med SIXT ved Martinique må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Martinique.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Martinique?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 1615 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Martinique

Kan jeg bestille en langtidsleie i Martinique?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Martinique?

Utforsk våre leiestasjoner i Martinique

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Martinique

Vis mer