Bilutleie i Sint Maarten

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Sint Maarten

Mest populære i Sint Maarten

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved St Maarten Flyplass Pr Juliana som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Sint Maarten

Bestill leiebil på Sint Maarten hos Sixt

Bestill leiebil på Sint Maarten hos Sixt

Har du tenkt deg en tur til Karibia og den nederlandske delen av øya Saint Martin — Sint Maarten — står Sixt til tjeneste med et variert utvalg kjøretøy. Med din egen leiebil på Sint Maarten står du fritt til å utforske denne eksotiske øya helt i ditt eget tempo.Fra våre stasjoner for bilutleie på Sint Maarten Sixt kan du velge mellom mange bilkategorier. For allmenn bruk er familiebiler som SUV og sedan populære valg, og våre rimelige økonomibiler passer godt dersom du reiser på et trangt budsjett. Minibusser er ideelle hvis dere kommer som et stort reisefølge, og våre luksusbiler egner seg når du ønsker det lille ekstra. Vi sørger for en bil i samme kategori som du har reservert på forhånd, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst. Ubegrenset kjørelengde kommer med samtlige modeller og air condition vil bli hyppig brukt i tropevarmen. Andre praktiske tilleggsgoder er alltid tilgjengelige på våre nettsider.
Trafikkregler på Sint Maarten Som i alle land gjelder det også i Sint Maarten å være oppmerksom og hensynsfull mens du kjører, for at du skal være sikret en problemfri kjøretur. Ikke nøl med å spørre våre lokalkjente ansatte om reisetips for å få sett det beste av øya.
  • Havner du i et trafikkuhell, ring 22222 for å tilkalle øyeblikkelig hjelp.
  • Høyeste fartsgrense er 80 km/t.
  • Mobiltelefonbruk med handsfree er tillatt.
Hva du kan oppleve med leiebil på Sint Maarten

Hva du kan oppleve med leiebil på Sint Maarten

Sint Maarten er et land i Kongeriket Nederlandene og utgjør den sørlige delen av øya Saint Martin. Den nordlige delen er fransk. Hent din leiebil fra øyas største by Philipsburg i sør og reis rundt på øyas utallige strandparadis med turkisblått hav og vakker utsikt. Når du kjører langs kysten vil du også få øye på mange digre cruiseskip som venter på å få legge til kai, og gå ikke glipp av den spektakulære stranden hvor flyene gjør sin inn- og utflygning like over hodene på strandturistene. Lenger inne i landet vil du finne en meget frodig fauna, og i Philipsburg kan du oppleve et heftig nattliv. Prøv Sixt bilutleie på Sint Maarten for å skape minner for livet.
Show more
Greit å vite når du leier i Sint Maarten
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Sint Maarten?
For å leie en bil med SIXT ved Sint Maarten må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sint Maarten.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Sint Maarten?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 363 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Kjøretøyretur
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Sint Maarten

Kan jeg bestille en langtidsleie i Sint Maarten?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Sint Maarten?

Utforsk våre leiestasjoner i Sint Maarten

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Sint Maarten

Vis mer