Bilutleie i Curacao

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Curacao

Opplev Curacao

Bestill en leiebil på Curaçao fra Sixt

Bestill en leiebil på Curaçao fra Sixt

Med leiebil i Curaçao ligger hele denne karibiske øya for dine føtter. Med en av Sixt sine bilmodeller fra en topp moderne bilpark kommer du deg enkelt rundt. Vi ser frem til å hjelpe deg på en av Sixt sine filialer for bilutleie i Curaçao.Hos Sixt sine stasjoner for bilutleie på Curaçao har vi kompakte biler, sedaner, SUV og 4x4 til utleie. Enten du reiser i en liten eller litt større gruppe, vil du kunne finne en bil som passer dine behov. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den modellen du ønsker, men vi sørger alltid for at du får en bil i samme kategori som du har forhåndsbestilt. Reserverer du online, kan du enkelt legge til tjenester for å gjøre bilturen ekstra behagelig. Dette kan du også gjøre i skranken på vår filial for bilutleie på Curaçao, men gjør du det på forhånd, står bilen klar til deg på hentetidspunktet. Din leiebil på Curaçao fra Sixt er også godt forsikret.
Trafikkregler på Curaçao Det krever alltid litt tilvenning når du kommer fra utlandet og skal kjøre i et nytt land. Trafikkreglene er ikke alltid de samme, og du gjør lurt i å sette deg inn i landets regler og lover på forhånd. Her har vi samlet noen tips for kjøring med leiebil på Curaçao:
- Fartsgrensen i befolkede områder er 40 km/t og 60 km/t ellers på øya.
- Bilbelte er obligatorisk.
- Trafikk som kommer fra høyre har vanligvis forkjørsrett, med mindre det er skiltet annerledes.
Hva du kan oppleve med leiebil på Curaçao

Hva du kan oppleve med leiebil på Curaçao

Som en fargerik perle i Det karibiske hav, utenom det som kalles orkanbeltet, er Curaçao en populær øy å besøke året rundt. Her snakkes det flere språk, blant annet nederlandsk, spansk, portugisisk og en mengde afrikanske språk. Bygningene er fargerike og skaper en positiv stemning for ferien. En fin utflukt med bil er til strutsefarmen i Curaçao, der du kan oppleve verdens tredje største fugl på nært hold. Gå heller ikke glipp av Hato-grottene med sine kalksteinformasjoner der folk har søkt tilflukt gjennom tidene. Sixt ønsker deg en god kjøretur på Curaçao!
Show more
Greit å vite når du leier i Curacao
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Curacao.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Curacao?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Curacao?
Enten du planlegger å bli i Curacao eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Curacao

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Curacao?

Utforsk våre leiestasjoner i Curacao

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Curacao

Vis mer