Bilutleie på Kristiansund Flyplass

 

Mest populære i Kristiansund Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Kristiansund Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Kristiansund Flyplass-stasjon

Adresse

Kristiansund Airport, 6517 Kristiansund, Kvernberget, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 00:00
Lør
08:00 - 16:00
Søn
08:00 - 00:00
Helligdager
10:00 - 21:00

Våre tjenester ved Kristiansund Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kristiansund flyplass (KSU), også kjent som Kristiansund lufthavn Kvernberget, har både innenlandsflygninger, charterflygninger og offshoreflygninger. Sixt bilutleie på Kristiansund flyplass tilbyr et bredt utvalg kjøretøy, både romslige stasjonsvogner og praktiske sedaner. Enten du trenger en bil med 4x4 eller en varebil, har vi disse kategoriene tilgjengelig, og er du på utkikk etter en leiebil med det lille ekstra, har vi også mer eksklusive modeller. Uansett hvilken bilkategori du velger, vil du alltid få en bil innen valgte kategori når du booker leiebil fra Kristiansund flyplass hos Sixt. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at spesifikke modeller avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.
Reis fra Kristiansund flyplass med en leiebil fra Sixt

Reis fra Kristiansund flyplass med en leiebil fra Sixt

På Kristiansund flyplass i Kristiansund finner du Sixt på selve flyplassområdet, så når du lander her, er du allerede like ved vår bilutleiestasjon. Flyplassen ligger også rett utenfor Kristiansund, og det er kun en 10 minutters kjøretur til sentrum. Legger du til et navigasjonssystem når du reserverer en leiebil fra Kristiansund flyplass, blir det enda enklere å finne veien. Du kan også legge ekstra sjåførtillatelse ved behov, samt barneseter dersom du reiser med barn. Vi anbefaler også at du tar en titt på de tilgjengelige forsikringstjenestene. Tredjepartforsikring er inkludert, og du kan velge flere andre forsikringer og oppgraderinger etter eget ønske.
Kristiansund, porten til Atlanterhavet

Kristiansund, porten til Atlanterhavet

Kristiansund er en kystby med en rik historie innen fiskeri- og båtindustrien. Et besøk til Norsk klippfiskmuseum ved Nordmøre museum er absolutt å anbefale. Prøv også den tradisjonelle klippfiskretten bacalao på en av de lokale restaurantene for en skikkelig autentisk smak av Nordmøre. Kristiansund ligger ikke langt fra Atlanterhavsveien, en av Norges mest berømte veier, og dersom du skal ta turen sørover, kan du ta denne lille omveien for en virkelig spektakulær reise langs kanten av Atlanterhavet. Med en leiebil fra Kristiansund flyplass er det enklere å oppleve alt det Mørekysten har å by på.
Show more

Greit å vite når du leier på Kristiansund Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Kristiansund Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Kristiansund Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kristiansund Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Kristiansund Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 18 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Kristiansund Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Kristiansund Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Kristiansund Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Kristiansund Flyplass

Vis mer