Bilutleie i Luxembourg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Luxembourg

Opplev Luxembourg

Bestill leiebil i Luxembourg

Bestill leiebil i Luxembourg

Med leiebil i Luxembourg fra Sixt, kan du kjøre rundt i et av Europas minste land i løpet av få timer. Du finner oss strategisk plassert på landets hovedflyplass hvor vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy som passer like godt om du reiser med familien eller besøker Luxembourg i forretningsøyemed. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du får mer informasjon om Sixt sine aktuelle utleiestasjoner for bilutleie i Luxembourg og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Bruk gjerne våre oversiktlige nettsider til å forhåndsbestille nøvendige tilleggstjeneter som GPS og ekstra sjåfør — dette sparer du både tid og penger på. Vi setter trygghet i høysete og sørger for at du får en godt forsikret leiebil fra oss. Med fri kjørelengde kan du også ta deg friheten til å besøke noen av Luxembourgs mange naboland. Sixt sørger for at du får en bil i din valgte kategori, men kan dessverre ikke garantere for en bestemt modell.
Trafikkregler i Luxembourg Luxembourg har en av Europas høyeste konsentrasjon av motorveier i forhold til andre veier, og er et komfortabelt land å kjøre bil i. Som i alle andre land, kan det likvel være greit å sette seg inn i avvikende trafikkregler før du ankommer.
  • Du må være 21 år for å leie bil og ha hatt førerkort i minst 2 år.
  • Luxembourg har blant de billigste bensinprisene i Europa, så husk å fylle tanken her hvis du tenker deg ut på lengre bilturer.
  • Merk at politiet kan kreve bøter på stedet som må betales med kontanter.
Hva kan du se med leiebil i Luxembourg

Hva kan du se med leiebil i Luxembourg

Om du henter din leiebil fra Luxembourg flyplass (LUX), er du kun 10 minutters biltur unna hovedstaden med samme navn. Byen er en av de mest velstående i verden og et svært viktig sentrum for bankvesen og administrasjon. Dessuten finner du også en rekke EU-institusjoner her. Ta gjerne den korte bilturen og besøk byens gamle fortifikasjoner med festningen Thüngen som en av de mest bemerkelsesverdige. I de nordlige områdene av landet finner du de skogkledde åsene som kalles Ardennene. Området strekker seg også inn i Belgia. Fra våre stasjoner for bilutleie i Luxembourg har du et perfekt utgangspunkt for å opplevde dette nord-europeiske landet.
Show more
Greit å vite når du leier i Luxembourg
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Luxembourg?
For å leie en bil med SIXT ved Luxembourg må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Luxembourg.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Luxembourg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 919 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)
Kjøretøyet
(4,7)

Vanlige spørsmål om leie i Luxembourg

Kan jeg bestille en langtidsleie i Luxembourg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Luxembourg?

Utforsk våre leiestasjoner i Luxembourg

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Luxembourg

Vis mer