Bilutleie i Drammen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Drammen

Bilutleie hos Sixt i Drammen

Bilutleie hos Sixt i Drammen

Leiebil i Drammen får du hos Sixt Bilutleie, som har to stasjoner i byen, den ene er strategisk plassert ved jernbanestasjonen. Du finner oss i flytogpassasjen, bare 150 meter fra togstasjonen. Det andre kontoret i Drammen finner du på Åssiden, like ved Travbanen. Adressen er: Ing. Rybergsgate 103. Begge stasjoner er åpent mandag til fredag fra klokken 08.00 til 16.00, men det er mulig å returnere leiebilen døgnet rundt. Drammen ligger bare 30 minutters kjøring fra Oslo og en time fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Velger du bilutleie i Drammen kan vi tilby rimelige leiebiler i forskjellige størrelser og merker, med et godt utvalg i personbiler og stasjonsvogner på begge stasjoner. Sixt Bilutleie finner du på 80 steder i Norge, fra Kirkenes i Nord til Kristiansand i Sør, med flere stasjoner i alle de store byene. Sixt er representert over hele verden med totalt 4500 utleiestasjoner og du kan leie bil på de fleste kjente turistmål.
Dette kan du gjøre med leiebil i Drammen

Dette kan du gjøre med leiebil i Drammen

Leiebil i Drammen er et utmerket utgangspunkt for kjøreturer i flere retninger. Her starter E134 som er en av landets hovedveier over fjellet til Vestlandet. Bare en halv time unna ligger sølvbyen Kongsberg og i løpet av par timer er du på Haukelifjell og Hardangervidda nasjonalpark. Ved å leie bil kommer du også enkelt til flere skisentere, som Norefjell, som ligger en drøy time unna. Østover er landets hovedstad et naturlig mål. Oslo ligger bare en halv times kjøring unna. Glem heller ikke nærområdet. Drammen har blant annet den helt spesielle tunnelen Spiralen, som gir en uvanlig kjøreopplevelse. Hvis du vil utforske Norge kommer du langt med bilutleie fra Drammen. Her finner du både fjell, sjø og storby innen en radius på et par timers kjøring. Kjører du sørover kommer du raskt til solkysten, som er det lokale navnet på kysten i Vestfold. Dette området er svært populært om sommeren, med Tønsberg, Norges eldste by, som landets uoffisielle sommer-hovedstad. Glem ikke Oslofjord-tunnelen, som er en snarvei fra Drammen til østsiden av Oslofjorden,med kort vei til Østfold og Sverige.
Show more
Greit å vite når du leier i Drammen
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Drammen.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Drammen?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Drammen. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Drammen?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 17 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Vanlige spørsmål om leie i Drammen

Kan jeg bestille en langtidsleie i Drammen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Drammen?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Drammen

Vis mer