Bilutleie i Singapore

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Singapore

Mest populære i Singapore

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Singapore Changi Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Singapore

Bestill leiebil i Singapore hos Sixt

Bestill leiebil i Singapore hos Sixt

Sixt gjør det enkelt med leiebil i Singapore, enten du besøker denne kombinerte by- og øystaten som ferierende eller i forbindelse med jobb. Nyt godt av vårt utvalg bestående av bilmodeller fra verdensledende fabrikanter som sikrer deg et helhetlig opphold på en spennende destinasjon.Våre stasjoner for bilutleie i Singapore har bilkategorier for alle reiseformål, og du kan velge blant økonomibiler og familiebiler til svært konkurransedyktige priser. 4x4 finner du også i Sixt sitt sortiment, og luksusbiler som cabriolet og sportsbiler er tilgjengelige dersom du vil skjemme deg selv og ditt reisefølge bort. Vi sørger for en bil i samme kategori som du har reservert på forhånd, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst. Du trenger ikke å tenke på avstandene i Singapore ettersom alle våre modeller kommer med ubegrenset kjørelengde, og andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete kan velges på våre nettsider. Med leiebil i Singapore vil du holde deg travelt opptatt.
Trafikkregler i Singapore

Trafikkregler i Singapore

Med leiebil hos Sixt står alltid sikkerheten i høysete, og derfor anbefaler vi at du setter deg godt inn landets særegne kjøreregler før ankomst.
  • Det er venstrekjøring.
  • Det er forbudt å bruke håndholdt mobiltelefon når du kjører.
  • I bebygde strøk er fartsgrensen 50 km/t, mens den er 70 km/t eller 90 km/t på motorveiene.
  • Frontlyktene må være tent mellom klokken 19.00-07.00.
Hva du kan oppleve med leiebil i Singapore

Hva du kan oppleve med leiebil i Singapore

Kjør til det kjente strøket Marina Bay, som er spesielt vakkert om kvelden med opplyste skyskrapere og sprutende fontener. I sentrum av Singapore finner du alle slags luksusbutikker og spennende restauranter. Singapores havnestrøk er et av verdens travleste, og med leiebilen kan du få et glimt av det enorme industriområdet. Byens botaniske hage regnes som en av de vakreste i hele Asia og står på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du nyte ro og stillhet i de grønne omgivelsene. Cirka 3/4 av Singapores fastboende befolkning er av kinesisk opprinnelse, og derfor finner du selvsagt også et stort Chinatown i sentrum av byen. Ta gjerne også turen til Sultanens moské som er et særdeles vakkert byggverk. Legg merke til at en eventuell grenseovergang til nabolandet Malaysia må avtales med ditt lokale Sixt-kontor på forhånd. Sixt bilutleie i Singapore ønsker deg et hyggelig opphold.
Show more
Greit å vite når du leier i Singapore
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Singapore?
For å leie en bil med SIXT ved Singapore må du være minst 22 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Singapore.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Singapore?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 22 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,5)
Overlevering av kjøretøy
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Singapore

Kan jeg bestille en langtidsleie i Singapore?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Singapore?

Utforsk våre leiestasjoner i Singapore

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Singapore

Vis mer