Bilutleie i Republikken Nord-Makedonia

 

Steder å starte reisen i Republikken Nord-Makedonia

Mest populære i Republikken Nord-Makedonia

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Skopje Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Republikken Nord-Makedonia

Bestill leiebil i Makedonia fra Sixt

Bestill leiebil i Makedonia fra Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Makedonia! Vårt personale vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg med å finne en bil som passer deg og ditt reisefølge fra vår topp moderne bilpark. Deretter er det bare å kjøre hvor du vil i dette sjarmerende landet. Vi ser frem til å tilby våre tjenester under ditt opphold!Med leiebil kan du skape akkurat de minnene du selv ønsker på veien. Oppdag nye steder som ikke alle andre ser, og gjør det i ditt eget tempo. I vår topp moderne bilpark finner du alt fra sedaner og kompaktbiler til firehjulstrekkere med stor plass. Er du på reise alene eller sammen med kjæresten kan det kanskje være aktuelt med en sportsbil eller kabriolet? Sixt kan ikke garantere for en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori som du ønsker deg. I tillegg kan du velge tjenester som ekstra sjåfør, GPS og barnesete for å nevne noe. Når du bestiller og betaler online, vil en leiebil stå klar til deg ved valgte filial hos Sixt bilutleie i Makedonia.
Trafikkregler i Makedonia

Trafikkregler i Makedonia

Det kan være andre regler som gjelder for kjøring i Makedonia enn de du er vant til hjemmefra. Du gjør lurt i å bli kjent med disse i god tid før du setter deg bak rattet. Under ser du noen viktige ting å huske på for en trygg kjøretur i Sørøst-Europa:
- Kjøring foregår på høyre side av veien.
- Skaff deg et godt kart og lær deg noen kyrilliske tegn, ettersom skiltene er skrevet på kyrillisk eller latin, spesielt i mindre byer.
- Bilbelte er obligatorisk for alle passasjerer.
- Ved kjøring på landeveien bruker du bilhornet for å signalisere at du skal kjøre forbi.
Hva du kan se med leiebil i Makedonia

Hva du kan se med leiebil i Makedonia

Makedonia er fortsatt en uoppdaget perle for mange fra Nord-Europa. Landet er fullt av vakre sjøer, elver og fjell som best lar seg utforske med leiebil i Makedonia. Ortodokse kirker og ottomanske moskeer finnes overalt og minner om landets lange historie. Skopje er landets sjarmerende hovedstad hvor du finner en rekke historiske landemerker. Ta også turen til Ohrid like ved grensen til Albania. Byen står på UNESCOs verdensarvliste med sin vakre beliggenhet ved Ohridsjøen. Sixt bilutleie i Makedonia ønsker deg en god biltur!
Show more

Greit å vite når du leier i Republikken Nord-Makedonia

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Republikken Nord-Makedonia?
For å leie en bil med SIXT ved Republikken Nord-Makedonia må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Republikken Nord-Makedonia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Republikken Nord-Makedonia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 681 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Republikken Nord-Makedonia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Republikken Nord-Makedonia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Republikken Nord-Makedonia?

Utforsk våre leiestasjoner i Republikken Nord-Makedonia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Republikken Nord-Makedonia

Vis mer