Bilutleie i Israel

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Israel

Mest populære i Israel

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Tel Aviv Flyplass Int. som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Israel

Bestill leiebil i Israel hos Sixt

Bestill leiebil i Israel hos Sixt

Med leiebil i Israel er det kun oppholdets lengde som setter grenser for hvor mye du kan se og oppleve i dette varierte landet. Sixt har en topp moderne bilpark med kjøretøy i flere kategorier, slik at du kan finne en bil som passer deg. Vi ser frem til å hjelpe deg ved en av våre filialer for bilutleie i Israel. Avhengig av hvilke stasjon for bilutleie i Israel som passer deg best, kan du velge blant kategorier som økonomiske sedaner, sporty kabrioleter og romslige SUV-modeller. Uansett hva dine reiseplaner er, har vi en bil du kan trives med. Vi kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du har sett deg ut på forhånd, men vi sørger alltid for at du får en leiebil i samme kategori. Ønsker du å oppgradere bilen til fri kjørelengde, er dette bare noen få tastetrykk unna. GPS er anbefalt for lettere fremkommelighet og barnesete er pålagt for de minste barna. Skal du tilbakelegge lange avstander, kan det være lurt med ekstra sjåfør og legg merke til at alle våre biler er godt forsikret.
Kjør trygt på veiene med leiebil i Israel

Kjør trygt på veiene med leiebil i Israel

Før du setter deg inn i din leiebil, anbefaler vi at du gjør deg kjent med landets trafikkregler. Her er et lite knippe tips vi har samlet om kjøring i Israel:
- Vanlig fartsgrense i byer er 50 km/t, og på landeveien er den 80 km/t.
- Bilbelte må brukes av både sjåfør og alle passasjerer.
- Bruk av håndholdt mobiltelefon er ikke tillatt mens du kjører.
Hva du kan gjøre med leiebil i Israel

Hva du kan gjøre med leiebil i Israel

På kjøretur i Israel er det nesten obligatorisk å besøke byene Tel Aviv og Jerusalem med alle sine kjente landemerker og religiøse monumenter, og på landsbygda kan du få med deg noen av de mange historiske plassene. Med en leiebil fra en av Sixt sine filialer — og noen dager til disposisjon — er dette en enkel affære ettersom avstandene i landet er helt overkommelige. Caesarea nasjonalpark ligger i nærheten av Tel Aviv og er et historisk landemerke med en rekke flotte strender. Tabgha, i nærheten av byen Safed, er ifølge historien stedet der Jesus ga mat til 5 000 mennesker med fem brød og to fisk. Sixt ønsker deg en god kjøretur med leiebil i Israel!
Show more
Greit å vite når du leier i Israel
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Israel?
For å leie en bil med SIXT ved Israel må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Israel.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Israel?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Israel

Kan jeg bestille en langtidsleie i Israel?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Israel?