Bilutleie i Slovenia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Slovenia

Opplev Slovenia

Bestill leiebil i Slovenia fra Sixt

Bestill leiebil i Slovenia fra Sixt

Sixt sine stasjoner for bilutleie i Slovenia er godt spredt utover hele landet. Hos oss finner du alle tenkelige bilkategorier, og med vår lange erfaring i bransjen vet vi å skape gode opplevelser for våre kunder.Med et stort utvalg kjøretøy fra vår topp moderne bilpark, er du garantert å finne en modell som passer deg enten du her i forbindelse med jobb eller som ferierende. Med våre minibusser har du plass til hele storfamilien og økonomibiler og familiebiler er alltid et populært valg. Firehjulstrekkere kan også være praktiske for lett fremkommelighet i Slovenias kuperte terreng. Du trenger ikke å ta hensyn til tilbakelagte kilometer mens du beundrer de vakre skogene og åsene, hos Sixt er nemlig ubegrenset kjørelengde inkludert i samtlige modeller. Andre tilleggsgoder som Wi-Fi og GPS kan alltid velges på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Trafikkregler i Slovenia

Trafikkregler i Slovenia

Det er alltid lurt å finne ut om det er forskjeller i kjørereglene når man skal kjøre i et annet land. Sixt hjelper deg i gang ved å liste opp noe av det viktigste å ha i bakhodet når du kjører på slovenske veier.- Skaff deg veioblat som viser at du har betalt veiavgiften for å kjøre på motorveier.
- Fartsgrensen er 50 km/t i bebygde strøk og 120 km/t på motorveier.
- Mellom 15. november og 15. mars må alle biler ha piggdekk.
- Sikkerhetsbelte er pålagt og barn under 12 år må sitte i baksete.
Hva du kan oppleve med leiebil i Slovenia

Hva du kan oppleve med leiebil i Slovenia

Med leiebil fra Slovenias hovedstad Ljubljana har du et godt utgangspunkt for å utforske resten av dette spennende landet. Herfra har du kort vei både til Alpene i nord og Adriaterhavskysten i vest. Besøk gjerne byen Idrija i vest med sin kvikksølvgruve som er oppført på verdensarvlisten. Herfra er turen ikke lang til Škocjan-grottene som er enda et verdensarvlistet naturfenomen. For de sportsinteresserte anbefales en tur til det nordvestlige Slovenia, hvor du finner Kranjska Gora og Planica — to svært kjente vintersportssteder. Ta bilen også til den fantastiske byen Bled med sin pittoreske innsjø, og Ljubljana kan du lett bruke et par dager på å utforske. Prøv Sixt bilutleie i Slovenia!
Show more
Greit å vite når du leier i Slovenia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Slovenia?
For å leie en bil med SIXT ved Slovenia må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Slovenia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Slovenia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 1303 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Slovenia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Slovenia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Slovenia?

Utforsk våre leiestasjoner i Slovenia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Slovenia

Vis mer