Bilutleie i Tsjekkia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Tsjekkia

Mest populære i Tsjekkia

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Prague Flyplass Vaclav Havel som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Tsjekkia

Bestill leiebil i Tsjekkia fra Sixt

Bestill leiebil i Tsjekkia fra Sixt

Gjør det enkelt for deg selv og kontakt Sixt for et uforpliktende tilbud på leiebil i Tsjekkia. Med eget kjøretøy står du fritt til å se det du selv måtte ønske av dette vakre landet — helt i ditt eget tempo. Ta en titt på vårt utvalg av bilmodeller og velg det som passer deg best.Hos Sixt sine stasjoner for bilutleie i Tsjekkia kan du velge mellom kjøretøy som passer for alle reisebudsjett og kjøreforhold. Våre kompaktbiler er gjerrige på bensin og snille mot lommeboken og SUV og stasjonsvogn er ypperlige familiebiler. Om ønskelig kan du spandere på deg en sportsbil eller cabriolet dersom du vil kjøre rundt med stil. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Sixt utstyrer selvsagt alle sine modeller med air condition og forsikringer, og trenger du andre ekstratjenester som GPS og ekstra sjåfør, kan dette bestilles på våre nettsider. Ikke nøl med å spørre våre entusiastiske ansatte om eventuelle reisetips.
Trafikkregler i Tsjekkia Det meste av Europa har samsvarende kjøreregler, men det anbefales likevel å undersøke eventuelle særegenheter i trafikkreglene i Tsjekkia før du setter deg bak rattet.
  • Bruk av hands-free er tillatt dersom du må bruke telefon mens du kjører.
  • I bebygde strøk er fartsgrensen 50 km/t og 130 km/t på motorveier.
  • Det er nulltoleranse for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.
  • Om politiet stopper deg for mindre trafikkovertredelser, kan du bli bedt om å betale eventuelle bøter på stedet.
Sixt ønsker alle sine kunder en trygg kjøretur!
Hva du kan oppleve med leiebil i Tsjekkia

Hva du kan oppleve med leiebil i Tsjekkia

Med leiebil kan du enkelt ta deg rundt på Tsjekkias landsbygd hvor du kan besøke noen av landets rundt 250 slott i alle slags størrelser. Hovedstaden Praha regnes som Øst-Europas vakreste by og har klassiske bygårder rundt hvert gatehjørne. Du trenger minst et par dager for å kunne utforske alle storbyens attraksjoner, monumenter og folkeliv. Helt øst i landet finner du den vakre byen Ostrava med sine flotte byggverk og torg. I Tsjekkia fins flere elver som du kan kjøre langs hvor du kan se småsamfunn og kanskje elvebåter som duver bedagelig av gårde. Elven Elben er en av Europas lengste og er et vakkert skue der den snirkler seg gjennom landet. I sørvest finner du Sumava nasjonalpark med mye vakker natur. Gjør det bekvemt for deg selv med Sixt bilutleie i Tsjekkia.
Show more
Greit å vite når du leier i Tsjekkia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tsjekkia?
For å leie en bil med SIXT ved Tsjekkia må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tsjekkia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Tsjekkia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 711 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
På Sixt-stasjonen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Vanlige spørsmål om leie i Tsjekkia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Tsjekkia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tsjekkia?

Utforsk våre leiestasjoner i Tsjekkia

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Tsjekkia

Vis mer