Bilutleie i Kroatia

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Kroatia

Mest populære i Kroatia

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Zagreb Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Kroatia

Hvordan skaffe leiebil i Kroatia

Hvordan skaffe leiebil i Kroatia

Du finner Sixt bilutleie i Kroatia ved de største byene og feriedestinasjonen i landet. Med sin populære kyst mot Adriaterhavet, har landet hatt et kraftig oppsving i turismen de siste årene. Med leiebil i Kroatia kan du nyte godt av den fleksibiliteten og komforten som et eget kjøretøy gir deg. Ved å klikke på linkene ovenfor kan du skreddersy din leiebil slik at den passer dine reiseplaner i Kroatia. Enten du reiser som en stor gruppe eller er på tur med kjæresten, tilbyr Sixt et stort utvalg kjøretøy som passer dine behov. Med fri kjørelengde kan du oppleve så mye du ønsker av dette Middelhavslandet helt uten å måtte tenke på kollektivtrafikkens ruter og tider. Reiser du med barn , kan du bestille barnesete på våre nettsider. Alle våre kjøretøy er godt forsikret og kommer med air condition som er svært behagelig i de varme sommermånedene. Vi sørger for at du får en bil i din foretrukne kategori, men en eksakt modell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Trafikkregler i Kroatia

Trafikkregler i Kroatia

Å kjøre leiebil i Kroatia er relativt lett når du er vant til europeiske forhold. Vi anbefaler likevel at du alltid setter deg inne i landets lover og regler for trafikksikkerhet før du ankommer.
  • Leietaker og sjåfør må være minst 21 år og ha hatt sertifikat i minimum 2 år. For sjåfører under 22 år og over 70 år, kommer et tilleggsgebyr.
  • Skolebusser og syklister har forkjørsrett.
  • Ha alltid med deg gyldig sertifikat, leiebilavtalen og forsikringspapirer i bilen til enhver tid.
Hva du kan oppleve med leiebil i Kroatia

Hva du kan oppleve med leiebil i Kroatia

Foruten hovedstaden Zagreb, er det kystperlene langs Adriaterhavet som tiltrekker seg de fleste ferierende. Start gjerne ditt Kroatia-eventyr fra middelalderbyen Dubrovnik i sør med sin vakre og godt bevarte gamleby. Herfra har du et godt utgangspunkt for å utforske resten av landet. Spander gjerne en dag eller to i byen eller nyt atmosfæren på Dubrovnik riviera før du vender snuten nordover. I Dalmatia-regionen anbefaler vi et stopp i Pula og Split, og om tiden strekker til, kan du ta turen til Kroatias største øy Krk. Med Sixt bilutleie i Kroatia kan du oppleve mangfoldet i dette naturskjønne landet.
Show more
Greit å vite når du leier i Kroatia
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kroatia?
For å leie en bil med SIXT ved Kroatia må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kroatia.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Kroatia?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 5641 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Vanlige spørsmål om leie i Kroatia

Kan jeg bestille en langtidsleie i Kroatia?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kroatia?