Bilutleie i Kypros

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Kypros

Mest populære i Kypros

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Larnaca Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Kypros

Bestill leiebil på Kypros hos Sixt

Bestill leiebil på Kypros hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie på Kypros! For de beste mulighetene til å komme deg rundt etter dine egne ønsker og tidsplan, anbefaler vi en leiebil fra vår topp moderne bilpark her på Kypros. Kontakt oss i dag for et godt tilbud på leiebil.Våre medarbeidere på våre stasjoner for bilutleie på Kypros hjelper deg å finne den bilen som passer deg best, enten du er her på ferie eller har andre ærend på denne idylliske middelhavsøya. Velg mellom kategorier som sedan, kompakt småbil, sportsbil og kabriolet samt SUV og 4x4. I de sistnevnte kategoriene får du plass til hele familien i tillegg til ekstra mye bagasje. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi finner alltid en bil i samme kategori som du har forhåndsreservert. Når du har valgt kategori, kan du legge til ekstratjenester som GPS og ekstra sjåfør på våre oversiktlige nettsider.
Trafikkregler på Kypros

Trafikkregler på Kypros

Du vil nødig at ferien skal bli ødelagt av trafikkuhell, bøter eller andre ting som kan skje mens du kjører. Hvis du setter deg inn i trafikkreglene og har en defensiv kjørestil, er mye gjort på sikkerhetsfronten. Her er et knippe regler du bør kjenne til:
- Kjøring foregår på venstre side på Kypros. Hvis dette er uvant for deg, bør du bruke litt tid på å øve, slik at du føler deg komfortabel med venstrekjøring før du drar ut på veien.
- Alle som sitter i bilen må ha på bilbelte.
- Barn under 5 år må sitte i baksetet.
Hva du kan oppleve med leiebil på Kypros

Hva du kan oppleve med leiebil på Kypros

Kypros er en herlig øy å kunne utforske i ditt eget tempo med et egen kjøretøy. Besøk UNESCO-bevarte steder som Paphos der du finner House of Dionysos med sine fantastiske mosaikkgulv som er blant de flotteste langs hele middelhavskysten! Med over 300 soldager i året, kan du kjøre fritt rundt å oppdage øyas vakre strender med leiebil på Kypros. Kourium, utenfor byen Limassol på sørkysten, har et historisk amfiteater som er verdt å ta nærmere i skue. Afrodite-stranden er nok Kypros sin mest berømte strand, og er i følge legenden Afrodites fødested. Sixt ønsker deg en god kjøretur på Kypros!
Show more
Greit å vite når du leier i Kypros
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Kypros?
For å leie en bil med SIXT ved Kypros må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Kypros.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Kypros?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 402 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Kypros

Kan jeg bestille en langtidsleie i Kypros?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Kypros?

Utforsk våre leiestasjoner i Kypros

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Kypros

Vis mer