Bilutleie i Litauen

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Litauen

Mest populære i Litauen

*Prisene ble beregnet den 29.03.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Vilnius Flyplass som starter den 05.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Litauen

Bestill leiebil i Litauen hos Sixt

Bestill leiebil i Litauen hos Sixt

Med leiebil i Litauen blir det enkelt for deg å reise rundt i dette sjarmerende landet. Sixt har en mengde moderne biler i flere kategorier, slik at du kan finne den som passer deg og ditt reisefølge best. Sixt bilutleie i Litauen ser frem til å hjelpe deg.Skap gode minner på veien med en leiebil som du kan kjøre hvor du vil, akkurat når det passer deg. Vi tilbyr biler fra kategorier som sedan og kompaktbil, sportsbil og kabriolet samt SUV/4x4 for ekstra god plass og alt du trenger for å kjøre i ulendt terreng. Merk deg at Sixt ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori som du ønsker deg. Når du har bestemt deg for kategori, kan du legge til tjenester som kan gjøre turen ekstra behagelig. Vi tilbyr GPS, ubegrenset kjørelengde, muligheten for å være flere sjåfører samt barnesete for sikkerhet og komfort. Fullfør bestilling og betaling online, og leiebilen venter på deg på en av våre stasjoner for Sixt bilutleie i Litauen.
Trafikkregler i Litauen

Trafikkregler i Litauen

Før du setter deg inn i en leiebil i et ukjent land, bør du gjøre deg kjent med trafikkreglene. De er ikke alltid de samme som i Norge, så her har vi listet opp noen viktige ting å huske på for en tryggest mulig kjøretur i Litauen:
- Kjøring foregår på høyre side av veien.
- Uansett når på døgnet du kjører, skal billysene være tent.
- Loven sier at du må stoppe for fotgjengere som skal krysse veien på fotgjengerfelt.
- Bilbelte må brukes av alle passasjerer.
Hva du kan se med leiebil i Litauen

Hva du kan se med leiebil i Litauen

Litauen har et variert landskap og mye å se. Ved det baltiske hav finner du UNESCO-bevart landskap med sanddyner, skog, hvite strender og små, gamle landsbyer. Nordvest i landet finner du fjellandskap med muligheter for å se isbreer, samt mye skog. Hovedstaden Vilnius er en hyggelig skue, og du bør også kjøre til Kernavé, som var landets hovedstad i Middelalderen. Korshøyden er et sted der pilgrimer fra hele verden har satt ut over hundre tusen kors. Benytt muligheten du har med leiebil i Litauen til å få med deg alt dette og mer til.
Show more
Greit å vite når du leier i Litauen
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Litauen?
For å leie en bil med SIXT ved Litauen må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Litauen.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Litauen?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 1071 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Litauen

Kan jeg bestille en langtidsleie i Litauen?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Litauen?

Utforsk våre leiestasjoner i Litauen

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Litauen

Vis mer