Bilutleie i Trinidad og Tobago

 

Steder å starte reisen i Trinidad og Tobago

Opplev Trinidad og Tobago

Bestill leiebil på Trinidad og Tobago fra Sixt

Bestill leiebil på Trinidad og Tobago fra Sixt

Sixt gjør det enkelt å skaffe seg leiebil på Trinidad og Tobago. Velg et kjøretøy som passer dine reiseplaner fra vårt store utvalg av moderne leiebiler til konkurransedyktige priser.Hos Sixt sine stasjoner for bilutleie på Trinidad og Tobago kan du velge blant romslige familiebiler hvor alle kan nyte god komfort og plass eller kompaktbiler til svært lave priser. Dersom du tenker deg litt utenfor allfarvei, kan det være praktisk med en 4x4 eller SUV for best mulig fremkommelighet. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Om ønskelig kan du også reservere ekstratjenester som GPS og barnesete til de minste i reisefølget på våre nettsider.
Trafikkregler på Trinidad og Tobago

Trafikkregler på Trinidad og Tobago

I et fremmed land kan det være andre trafikkregler du trenger å gjøre deg kjent med før du setter deg bak rattet. Vi anbefaler derfor at du setter deg godt inn i hvilke regler som gjelder når du kjører leiebil på Trinidad og Tobago.
  • Kjøring utføres på venstre side av veien.
  • Fartsgrensen er 55 km/t i tettbebygde strøk og 80-110 km/t på hovedveiene.
  • Du må være minst 21 år gammel og hatt sertifikatet i minimum 2 år for å leie bil. For sjåfører under 25 år tilkommer et ekstrabeløp.
  • Alle som sitter i front er pålagt å ha på seg setebelte, vi anbefaler også at andre passasjerer bruker setebelte hvis mulig.
Hva du kan oppleve med leiebil på Trinidad og Tobago

Hva du kan oppleve med leiebil på Trinidad og Tobago

Dersom du kjører langs kysten av den minste øya Tobago, vil du fort se hvorfor Karibia regnes som et paradis på jord. Her finner du deilige strender på rekke og rad hvor Pigeon Point på sørspissen utmerker seg som en av de vakreste. På den mer industrialiserte og større øya Trinidad, finner du også spektakulære naturopplevelser. I fossen Maracas, helt nord på øya, kan du ta deg en dukkert i vakre omgivelser. Ta også en kjøretur rundt i hovedstaden Port of Spain og ta innover deg den unike atmosfæren og folkelivet, og er du heldig kan du finne en strand hvor du kan iaktta når skilpaddene kommer inn og graver ned eggene sine. Sixt bilutleie i Trinidad og Tobago ønsker deg velkommen til sommer og sol!
Show more

Greit å vite når du leier i Trinidad og Tobago

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Trinidad og Tobago.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Trinidad og Tobago?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Trinidad og Tobago?
Enten du planlegger å bli i Trinidad og Tobago eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Trinidad og Tobago

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Trinidad og Tobago?

Utforsk våre leiestasjoner i Trinidad og Tobago

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Trinidad og Tobago

Vis mer