Bilutleie i Montenegro

 

Steder å starte reisen i Montenegro

Mest populære i Montenegro

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Podgorica Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Montenegro

Bestill leiebil i Montenegro hos Sixt

Bestill leiebil i Montenegro hos Sixt

Velkommen til Sixt bilutleie i Montenegro! Vil du komme deg rundt på en komfortabel måte, er en leiebil i Montenegro det du trenger. Sixt har en topp moderne bilpark med flere kategorier av biler å velge mellom, slik at du kan finne den som passer deg aller best.En leiebil gir deg friheten til å kjøre hvor du vil, når du vil, og det ligger en behagelig frihet i dette når man er på reise. Montenegro har en rekke fine plasser du kan se og oppleve med en leiebil, og avhengig av hvilken stasjon du velger å hente din leiebil fra, kan du velge mellom bilkategorier som sedan, sportsbil og kabriolet, eller en større SUV-modell med plass til mye bagasje og hele familien. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men vi sørger for at du får en bil i samme kategori. I tillegg kan vi tilby tjenester som GPS, mulighet for en ekstra sjåfør, ubegrenset kjørelengde, skiboks og barnesete. Hvis du både bestiller og betaler online, sørger vi for at du kan hente din leiebil fra en av våre stasjoner for bilutleie i Montenegro på en enkel måte når du ankommer.
Trafikkregler i Montenegro

Trafikkregler i Montenegro

Vi i Sixt setter sikkerheten høyt, og vi håper at du vil gjøre det samme. Gjør deg kjent med trafikkreglene før du setter deg bak rattet, ta hensyn til andre sjåfører og hold deg innenfor fartsgrensene. Flere tips følger nedenfor:
- Det er påbudt med bilbelte både for sjåfør og passasjerer.
- Bruk av håndholdt mobiltelefon mens du kjører er forbudt.
- Å kjøre på rødt lys er både farlig og gir store bøter.
- I et umerket kryss skal du alltid stoppe for bilen fra høyre.
Hva du kan se med leiebil i Montenegro

Hva du kan se med leiebil i Montenegro

Montenegro har en rekke nydelige nasjonalparker som du har enkelt tilgang til med leiebil fra Sixt. Kotorbukten er en av de vakreste buktene i hele Europa og er på UNESCOs verdensarvliste. Shkodërsjøen er den største innsjøen på Balkan og rundt denne kan du nyte vakker natur helt på grensen til Albania. De sjarmerende kystbyene Budva og Bečići har begge strender, restauranter og fine hoteller. Perast er en mindre by, men også vel verdt et besøk. Den er også blant byene som står på listen over bevaringsverdige naturperler.
Show more

Greit å vite når du leier i Montenegro

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Montenegro?
For å leie en bil med SIXT ved Montenegro må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Montenegro.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Montenegro?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 842 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Duster
Dacia Duster
Dacia Duster Automatic
Dacia Duster Automatic

Vanlige spørsmål om leie i Montenegro

Kan jeg bestille en langtidsleie i Montenegro?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Montenegro?

Utforsk våre leiestasjoner i Montenegro

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Montenegro

Vis mer