Bilutleie på Bodø Flyplass

 

Veibeskrivelse til Bodø Flyplass-stasjon

Adresse

Olav V gate, 8004 Bodø, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 00:00
Lør
09:00 - 17:30
Søn
09:00 - 00:00
Helligdager
09:00 - 00:00

Out of hours

Out of hours pick-up
Henting utenfor åpningstiden er mulig på forespørsel og mot pristillegg.
Out of hours return
Ved innkjøring til Bodø lufthavn kjører man til høyre, leiebilparkering er skiltet, det samme er våre parkeringsplasser. Nøkkel leveres i skranke eller i nøkkeldrop som er ved skranken om den ikke er bemannet. Skranken ligger rett innenfor hovedinngangen på Bodø lufthavn. 

Våre tjenester ved Bodø Flyplass

Sixt bilutleie på Bodø lufthavn

Sixt bilutleie på Bodø lufthavn

Sixt leiebil på Bodø lufthavn tilbyr leiebiltjenester som dekker alle dine behov når du trenger transport i Bodøregionen. Vi har leiebiler i mange bilkategorier, der du selv velger om du ønsker en bil i klassen økonomi, en 4x4, en vare- eller lastebil eller en minibuss. Bestill gjerne leiebilen din før du ankommer flyplassen i Bodø, og du kan be om tilleggstjenester som GPS, fri kjørelengde og ekstra forsikring, eller til og med barnesete dersom dette er aktuelt.
Hvordan leie bil på Bodø lufthavn

Hvordan leie bil på Bodø lufthavn

Norges sjette største flyplass, Bodø lufthavn, ligger på Hernes ytterst på Bodøhalvøya. Bodø sentrum ligger bare halvannen kilometer fra flyplassen, en kjøretur som er raskt unnagjort når du leier en bil fra Sixt bilutleie på Bodø lufthavn BOO. Ved ankomst på flyplassen, følger du skiltene til vårt utleiekontor for å hente bilen du har bestilt, og du kan levere bilen etter avtale hele døgnet.
Hva du kan gjøre med en leiebil fra Bodø lufthavn

Hva du kan gjøre med en leiebil fra Bodø lufthavn

Når du befinner deg i Nordland kommune, har du en rekke severdigheter og attraksjoner som kan være aktuelle å besøke når du henter en leiebil på Bodø lufthavn. Med flyplassen som utreisepunkt, har du fantastiske naturopplevelser foran deg, kombinert med kystkultur langs Nordlandskysten, og mulighetene for dykking, fiske eller gode restaurantopplevelser med tradisjonsrik mat er definitivt til stede. I vinterhalvåret kan du oppleve nordlyset, og i sommerhalvåret er midnattssolen en attraksjon i seg selv. Når du først har muligheten, bør du også ta turen langs den såkalte kulturveien, Riksvei 812, der veien strekker seg fra Saltdal via Misvær til Saltstraumen. Kjøreturen går gjennom trange daler, over fjellet, og langs kysten med storslåtte naturopplevelser, og ender ved Saltstraumen, som er verdens sterkeste malstrøm. Vil du reise tilbake i tid, er Kjerringøy verdt et besøk, der kystkulturmiljøet i området er autentisk ivaretatt og gir deg følelsen av å befinne deg i en roman fra tidligere tider.
Show more

Greit å vite når du leier på Bodø Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bodø Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Bodø Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bodø Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bodø Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 179 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Bodø Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bodø Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bodø Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bodø Flyplass

Vis mer