Bilutleie i Jordan

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Jordan

Mest populære i Jordan

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Amman Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Jordan

Bestill leiebil i Jordan fra Sixt

Bestill leiebil i Jordan fra Sixt

Med leiebil i Jordan står du fritt til å utforske dette arabiske landet i Midtøsten. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy fra kjente leverandører som alle er mindre enn et halvt år gamle. Ta kontakt med en av våre stasjoner for bilutleie i Jordan for et uforpliktende tilbud. Enten du besøker Jordan i forbindelse med jobb eller som ferierende, har vi en leiebil som passer dine ønsker og behov. Utvalget av kategorier varierer fra hvor du henter din leiebil, og ved å klikke på linkene ovenfor kan du sjekke tilgjengeligheten for din foretrukne kategori for den aktuelle leieperioden. Sixt kan ikke garantere at du får nøyaktig den bilmodellen du ser på bildet, men vi sørger alltid for at du får en bil i samme kategori som du bestiller på forhånd. Vil du være garantert navigasjonssystem i bilen, anbefaler vi at du forhåndsbestiller dette på våre nettsider.
Trafikkregler i Jordan

Trafikkregler i Jordan

Det er god forberedelse for reisen å sette seg inn i trafikkreglene i landet man kommer til. Et lite knippe med ting du bør tenke på i Jordan ser du her:
- Regler for setebelter og fartsgrenser blir strengt overholdt, så ha alltid belte på alle passasjerer og hold deg til fartsgrensene.
- Å kjøre under påvirkning av alkohol er forbudt, og det samme gjelder bruk av håndholdt mobiltelefon.
- Når du kjører på landeveiene bør du være oppmerksom på humper og hull i veien, samt dyr som kan krysse veien når du minst venter det.
Hva du kan oppleve med leiebil i Jordan

Hva du kan oppleve med leiebil i Jordan

Mange reiser til Jordan for å se oldtidsbyen Petra som var nabateernes hovedstad og senter for karavanehandel. Byen er hakket ut av stein og et must å besøke hvis du befinner deg sørøst i Jordan. Hvis du ønsker å oppleve noe fra religionshistorien, bør du kjøre til Mount Nebo — stedet der Moses mottok tavlen med de ti bud. Fra våre sentralt plasserte stasjoner for bilutleie i Jordan har du også lett tilgang til de flotte strendene ved Dødehavet. Å flyte rundt i det salte vannet etter en dag i bilen er en opplevelse av de sjeldne. Sixt ønsker deg en god kjøretur i Jordan!
Show more
Greit å vite når du leier i Jordan
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Jordan?
For å leie en bil med SIXT ved Jordan må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Jordan.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Jordan?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Jordan

Kan jeg bestille en langtidsleie i Jordan?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Jordan?

Utforsk våre leiestasjoner i Jordan

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Jordan

Vis mer