Bilutleie på Ålesund Flyplass

 

Mest populære i Ålesund Flyplass

*Prisene ble beregnet den 04.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Ålesund Flyplass som starter den 11.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Ålesund Flyplass-stasjon

Adresse

P.boks Vigra Lufthavn, 6040 Vigra, Norge
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 00:00
Helligdager
08:00 - 00:00

Våre tjenester ved Ålesund Flyplass

SIXT rent a car

SIXT rent a car

På øya Vigra i Giske kommune på Sunnmørskysten, finner du Sixt sin stasjon for bilutleie på Ålesund lufthavn, Vigra. Øya er forbundet til fastlandet med undersjøiske tuneller og broer som gjør at du kan nå Ålesund by fra flyplassen på under 20 minutter. Sixt er stolte av å kunne tilby en topp moderne bilpark med kjøretøy som alle er under et halv år gamle. Om du reiser alene passer det kanskje best med en av våre prisgunstige sedaner, og vi har også robuste 4x4 hvis du tenker deg opp i de omkringliggende fjellene. Vi sørger for at du får en bil innen samme kategori som du har forhåndsbestilt, men kan dessverre ikke garantere for en eksakt modell.
Hvordan skaffe leiebil på Ålesund lufthavn, Vigra (AES)?

Hvordan skaffe leiebil på Ålesund lufthavn, Vigra (AES)?

Flyplassen på Vigra har både nasjonal og internasjonal trafikk og mer enn 1 million passasjerer årlig. Du finner Sixt sin skranke på Ålesund flyplass sentralt plassert i leiebilområdet hvor våre medarbeidere vil stå klare til å geleide deg til din forhåndsreserverte leiebil ved ankomst. Eventuelle ekstratjenester som garantert GPS, barnesete eller skiboks hvis du tenker deg opp i fjellene på vinterstid, gjør du lurt i å bestille på forhånd.
Hva du kan oppleve med leiebil fra Ålesund lufthavn, Vigra?

Hva du kan oppleve med leiebil fra Ålesund lufthavn, Vigra?

Når du henter din leiebil fra Ålesund lufthavn, Vigra har du en hel rekke spennende attraksjoner og opplevelser i vente. Ålesund er Norges 10. største tettsted og er en severdighet i seg selv med sin vakre arkitektur i jugendstil. Årlig foregår også en rekke festivaler her, som nynorsk litteraturfestival, norsk matfestival i tillegg til en rekke musikkfestivaler. De unike omgivelsene på Sunnmøre er verdt besøket i seg selv og spesielt anbefales en dagstur til Geirangerfjorden som står på UNESCOs verdensarvliste. I vintermånedene er Sunnmørsalpene en ettertraktet destinasjon for toppturer og off-piste-kjøring. De nesten 2000 meter fjellene som kranser rundt de klare, blå fjordene, gjør dette landskapet til et spektakulært skue.
Show more

Greit å vite når du leier på Ålesund Flyplass

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Ålesund Flyplass?
For å leie en bil med SIXT ved Ålesund Flyplass må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ålesund Flyplass.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Ålesund Flyplass?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 114 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
Etter returen
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Vanlige spørsmål om leie på Ålesund Flyplass

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Ålesund Flyplass?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Ålesund Flyplass?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Ålesund Flyplass

Vis mer