Bilutleie i Østerrike

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Østerrike

Mest populære i Østerrike

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Wien-Schwechat Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Opplev Østerrike

Å bestille leiebil i Østerrike

Å bestille leiebil i Østerrike

Sixt bilutleie i Østerrike ønsker deg velkommen til et av Europas mest sentralt plasserte land! Enten du kommer hit som ferierende eller i forretningsøyemed, kan vi på Sixt tilby deg et variert og stort utvalg kjøretøy. Avhengig av hvilken stasjon du vil hente din leiebil på, kan du velge blant kategorier som økonomibiler, luksusbiler eller SUV og minibuss om du har bruk for med plass. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du får mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Østerrike og hvilker ekstratjenester som tilbys her. Vi er til stede i de fleste store byer og ved sentrale knutepunkt i landet, og du kan glede deg over å kunne velge leiebil fra vår topp moderne bilpark. Alle bilene kommer med fri kjørelengde, air condition og forsikring. Ønsker du ytterligere oppgraderinger eller andre tilleggsgoder, kan dette reserveres på våre oversiktlige nettsider. Forhåndsbestiller du bil og aktuelle ekstratjenester på forhånd, sørger vi for at en bil i valgte kategori vil stå klar for deg ved ankomst.
Trafikkregler i Østerrike

Trafikkregler i Østerrike

Veinettet i Østerrike er godt utbygget, men de bratte stigningene i det spektakulære Alpe-landskapet gjør at du må ta visse forholdsregler.
  • Det er påbudt for barn under 12 år å sitte i baksetet.
  • Promillegrensen er 0,49 og 0,39 for sjåfører som har hatt sertifikat i mindre enn 2 år.
  • Refleksvest er påbudt.
  • Bøter under 36 Euro kan påkreves på stedet.
Hva du kan oppleve med leiebil i Østerrike

Hva du kan oppleve med leiebil i Østerrike

Med sin sentrale plassering midt i Europa har Østerrike grenseoverganger til 7 ulike land, noe som bidrar til at landet er en ettertraket destinasjon for mange reisende fra nærliggende områder. Med Alpene i Tyrol og Salzburg er landet et paradis for alpinister og andre vintersportsentusiaster. Om sommeren er fjellene og de omkringliggende områdene også et eldorado for vandreturer, rafting, mountainbiking og paragliding. Med relativt varme somre kan du ta leiebilen til Østerrikes vestligste grense hvor du finner den vakre Bodensjøen med fine badetemperaturer. Er du mer interessert i kultur og musikk, er hovedstaden Wien en kulturby av de sjeldne. Er du heldig å besøke hovedstaden i slutten av desember, er den årlige Nyttårskonserten svært ettertraktet.
Show more
Greit å vite når du leier i Østerrike
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Østerrike?
For å leie en bil med SIXT ved Østerrike må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Østerrike.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Østerrike?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 15475 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class

Vanlige spørsmål om leie i Østerrike

Kan jeg bestille en langtidsleie i Østerrike?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Østerrike?