Bilutleie i Tyskland

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Tyskland

Opplev Tyskland

Bestill leiebil i Tyskland hos Sixt

Bestill leiebil i Tyskland hos Sixt

Tyskland er Sixt sin vugge og også det landet hvor vi er desidert størst på markedet. Du finner våre stasjoner for bilutleie i Tyskland i omtrent hver eneste krik og krok. Vår bilpark inneholder modeller i alle fasonger og størrelser som alle holder en svært høy standard. Hos oss er du garantert å finne et kjøretøy som passer for deg og dine reiseplaner.Nesten uansett hvor du ankommer Tyskland finnes det en stasjon for bilutleie like i nærheten, og våre engasjerte medarbeidere står klare til å finne en leiebil som passer dine behov. Velg blant økonomibiler, familiebiler og luksusmodeller, eller kanskje en varebil dersom du har mye å ta med. Du kan gjøre en god deal på våre nettsider ved å legge til andre tjenester som GPS og ekstra sjåfør for et lite ekstrabeløp, og Sixt forsikrer alltid sine biler. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Trafikkregler i Tyskland

Trafikkregler i Tyskland

Tyskland har et av verdens mest moderne veinett, men det er like fullt kjøreregler man bør legge seg på minne når du har leiebil fra Sixt. Her kommer noen av dem:
  • Motorveiene (Autobahn) har ofte ingen fartsgrense, men anbefalt maks hastighet er 130 km/t.
  • Nødvendig utstyr i bilen er to refleksvester, varseltrekant og førstehjelpsskrin.
  • Mobiltelefonbruk med hands-free er tillatt hvis du må bruke telefonen mens du kjører.
  • Bilbelte er påbudt for både sjåfør og passasjerer og barn under 12 år skal sitte i baksete på tilpasset barnesete eller sittepute.
Hva du kan oppleve med leiebil i Tyskland

Hva du kan oppleve med leiebil i Tyskland

Med leiebil i Tyskland kan du enkelt ta deg til mange landsbyer og gamle bydeler som er godt bevart fra Middelalderen. Byen Erfurt ligger strategisk plassert nesten midt mellom Berlin og Frankfurt, og anbefales spesielt for deg som er interessert i historie. Essen i vest er Europas største industriområde, med byer som Düsseldorf og Dortmund like i nærheten. I sør vil du finne høye fjell og skogkledde åser, og det eventyraktige slottet Neuschwanstein, helt på grensen til Østerrike, besøkes av mange turister årlig. Hovedstaden Berlin har mange museer og historiske bygg som er verdt å iaktta, og en tur langs bredden av elven Rhinen byr på mange vakre opplevelser. Sixt bilutleie i Tyskland ønsker deg en trygg og fin biltur!
Show more
Greit å vite når du leier i Tyskland
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Tyskland?
For å leie en bil med SIXT ved Tyskland må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tyskland.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Tyskland?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 190991 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,6)
Kjøretøyretur
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie i Tyskland

Kan jeg bestille en langtidsleie i Tyskland?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Tyskland?

Utforsk våre leiestasjoner i Tyskland

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Tyskland

Vis mer