Bilutleie i USA

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Opplev USA

Nyttig informasjon om bilutleie i USA med Sixt

Nyttig informasjon om bilutleie i USA med Sixt

Sixt bilutleie er selvsagt også til stede i USA i mange av de største byene, flyplassene og flere mindre byer og tettsteder. Enten du planlegger å utforske den urbane østkysten eller den sommerlige vestkysten, har vi en bil som passer dine reiseplaner. Velkommen til Sixt bilutleie i USA! Avhengig av hvilken stasjon du ønsker å hente din leiebil fra, kan du velge blant et stort utvalg topp moderne kjøretøy. Prøv en klassisk SUV for å skli rett inn i det amerikanske kjøremønsteret eller en større minibuss eller varebil om du reiser som en større gruppe eller tenker å prøve ut surfeferdighetene langs Californias vakre strender. De aller fleste av våre modeller kommer med fri kjørelengde, noe som kan være svært nyttig i verdens tredje største land. Om du planlegger å tilbakelegge lange avstander, anbefaler vi å reservere ekstra sjåfør og GPS på forhånd. Vi sørger for at du får en bil i din valgte kategori, men en eksakt bilmodell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Trafikkregler i USA

Trafikkregler i USA

Veinettet i USA er godt utbygget og relativt oversiktlig. Likevel anbefaler vi at du gjør deg kjent med trafikkreglene og visse unntak som gjelder i USA.
  • Fartsgrensene oppgis i miles per hour (mph) og er ulik fra stat til stat.
  • Om politiet stopper deg er det viktig å forholde seg rolig og følge politiets instruksjoner.
  • Promillegrensen er 0,8, men i de aller fleste stater er det ikke tillatt med åpnede, alkoholholdige flasker og bokser i bilen.
Hva du kan oppleve med leiebil i USA

Hva du kan oppleve med leiebil i USA

Å kjøre leiebil i USA er den desidert beste måten å utforske dette enorme landet på. Om du ankommer en av våre lokasjoner på østkysten, kan du oppleve "The Big Apple" på nært hold eller du kan ta turen til de vakre nasjonalparkene like ved grensen til Kanada i nord. Foretrekker du sommer og sol, kjendisspotting og kasinoer, er vestkysten med California, San Fransisco og Las Vegas populære destinasjoner. Med leiebil i USA kan du cruise langs den legenadariske Route 66 eller besøke de franske distriktene i den sørlige delstaten Lousiana. Sixt bilutleie i USA vil gjerne være ditt førsteinntrykk av dette spennende og varierte landet.
Show more
Greit å vite når du leier i USA
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i USA?
For å leie en bil med SIXT ved USA må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i USA.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i USA?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 155013 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,7)
Veien til Sixt
(4,6)
Overlevering av kjøretøy
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i USA

Kan jeg bestille en langtidsleie i USA?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i USA?

Utforsk våre leiestasjoner i USA

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i USA

Vis mer