Bilutleie i Danmark

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Danmark

Opplev Danmark

Hvordan skaffe leiebil i Danmark

Hvordan skaffe leiebil i Danmark

Vårt herlige naboland i sør, er en selvsagt feriedestinasjon for mange nordmenn. Med spennende storbyliv i København og herlige strender på Jylland, er Danmark populært enten du reiser med storfamilien, på kjærestetur eller i forbindelse med jobb. Du finner Sixt sine stasjoner for bilutleie i Danmark godt spredt rundt i landet, og med relativt korte avstander, er leiebil det definitivt beste fremkomstmiddelet. På alle våre stasjoner for bilutleie kan du velge blant bilmodeller som alle er under et halvt år gamle. Vi tilbyr lekre sportsbiler og praktiske stasjonsvogner om du skulle ha bruk for ekstra plass. Med fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller, kan du utforske hele Danmark i ditt eget tempo. Kjør trygt på det danske veinettet med en forsikret bil fra Sixt, og tilpass leiebilen med tilleggstjenester som GPS, ekstra sjåfør og barnesete om dette skulle være nødvendig. Vi sørger for at du får en bil i din valgte kategori, men en bestemt modell avhenger av tilgjengeligheten ved ankomst.
Trafikkregler i Danmark

Trafikkregler i Danmark

På det danske veinettet gjelder stort sett de samme trafikkregler som du er vant med fra Norge. En påminnelse kan likevel ikke skade.
  • Syklister har forkjørsrett for biler.
  • Setebelte er pålagt for alle personer i leiebilen.
  • Barn under 3 år må ha tilpasset barnesete.
  • Alle kjøretøy må bruke lys, også på dagtid.
Hva kan du se med leiebil i Danmark

Hva kan du se med leiebil i Danmark

Enten du ankommer Danmark med båt til Nord-Jylland, eller med fly på Kastrup lufthavn utenfor København, kan du hente din leiebil fra Sixt på en av våre strategisk plasserte stasjoner. I hovedstaden København er et besøk til fornøyelsesparken Tivoli et must, og i tillegg er shopping på Strøget, Nyhavn og skulpturen av Den lille Havfruen greit å hake av på listen. Med leiebil i Danmark, kan du ta deg fra den sørlige grensen mot Tyskland til den nordligste danske byen Skagen på kun 4 timer. Nord på Jylland kan du nyte de naturskjønne hvite strendene, og glem ikke å stikke innom Legoland i Billund om du reiser med barn. Med Sixt bilutleie i Danmark er det alltid "dejlig" å være norsk!
Show more
Greit å vite når du leier i Danmark
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Danmark?
For å leie en bil med SIXT ved Danmark må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Danmark.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Danmark?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,4
Basert på 5821 anmeldelser
Kjøretøyet
(4,6)
Veien til Sixt
(4,5)
Kjøretøyretur
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Danmark

Kan jeg bestille en langtidsleie i Danmark?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Danmark?