Bilutleie i Seychellene

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Steder å starte reisen i Seychellene

Opplev Seychellene

Bestill leiebil på Seychellene hos Sixt

Bestill leiebil på Seychellene hos Sixt

Sixt gjør det enkelt å utforske Seychellene med leiebil. Til tross for landets relativt lille areal, har vi flere stasjoner for bilutleie på Seychellene. Fra vår moderne bilpark kan du velge blant et variert utvalg kjøretøy som lar deg kjøre rundt på denne øystaten øst for det afrikanske fastlandet med komfort og stil.Seychellene er en øygruppe som garantert vil gi deg mersmak, og leiebil er det desidert beste fremkomstmiddelet. Hos Sixt kan du velge økonomibiler til ekstra gunstige priser og familiebiler som stasjonsvogn og SUV for allmenn bruk. Vi kan ikke garantere en eksakt bilmodell, men sørger for at du får en bil fra samme kategori. Air condition er alltid inkludert, noe som kan vise seg svært nyttig i det tropiske klimaet, og med ubegrenset kjørelengde kan du utforske så mye du vil av Seychellene.
Trafikkregler på Seychellene

Trafikkregler på Seychellene

Sixt setter alltid kundenes trygghet i fokus, og derfor ønsker vi å gjøre deg oppmerksom på noen av trafikkreglene du bør kjenne til når du har leiebil på Seychellene.
  • Som i England er det kjøring på venstre side av veien.
  • Utenfor byene er fartsgrensen 65 km/t, men vær oppmerksom på at mange av veiene er svingete og smale og ofte mangler belysning. Ta derfor nødvendige forholdsregler når du ferdes på veiene.
  • Oppmerket fortau langs veiene hører til sjeldenhetene, så vær oppmerksom på fotgjengere i veibanen.
Hva du kan oppleve med leiebil på Seychellene

Hva du kan oppleve med leiebil på Seychellene

Seychellene regnes som et av jordens vakreste paradis med sin blanding av fransk og østafrikansk kultur. Øystaten er spesielt kjent for sin vakre og verneverdige natur, hvor over 50% av landskapet regnes som naturreservater. De enorme landskilpaddene finnes i dag kun på Seychellene og Galápagos, og kan bli opp til 150 år gamle. På den største øya Mahé, kan du utforske hovedstaden Victoria og kjøre til vannkanten for å iaktta en praktfull solnedgang. På øya Praslin bør du ta turen til Anse Lazio, kanskje en av de beste strendene i hele Afrika, og Valleé de Mai naturreservat er også verdt et besøk. Sixt bilutleie på Seychellene ønsker deg et avslappende og eksotisk opphold.
Show more
Greit å vite når du leier i Seychellene
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Seychellene.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil i Seychellene?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langtidsleie i Seychellene?
Enten du planlegger å bli i Seychellene eller reise utover, er det enkelt å reservere en langtidsleie. Skriv inn reisedatoer og hente-/leveringssteder, så finner vi rimelige, langsiktige leiebiltilbud.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,2
Basert på 2 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Seychellene

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Seychellene?

Utforsk våre leiestasjoner i Seychellene

Vis mer

Sjekk ut våre flyplasstasjoner i Seychellene

Vis mer